Näyttää 1-1 koulutusta 1 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-1 koulutusta 1 tuloksesta

Hieronta - hieroja, hierojakoulutus, hieronta -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Opiskele hierojaksi!

Koulutettu hieroja on terveydenhuollon ammattilainen ja merkitty VALVIRAN (ent.TEO ) rekisteriin nimikesuojatuksi koulutetuksi hierojaksi. Koulutetuksi hierojaksi pääsee suorittamalla hierojan ammattitutkinnon, johon johtava koulutus sisältää noin 40 opintoviikkoa. 

Ammattitaitokriteerit on vahvistettu opetushallituksessa ja osaaminen osoitetaan koulutuksen jälkeen näyttötutkinnoissa. Koulutetun hierojan jatkotutkinto on hierojan erikoisammattitutkinto.

HierojakoulutusHierojakoulutus

Hieroja hallitsee perushieronnan ja pystyy soveltamaan sitä eri-ikäisten ihmisten ja eri kehonosien hieronnassa. Erilaisin käden ottein, säädellen hieronnan voimaa ja nopeutta, hieroja käsittelee lihakset ja lihasryhmät niin, että hieronta on anatomisesti ja fysiologisesti perusteltua ja tehokasta. Hieroja työskentelee useimmiten yrittäjänä omissa työtiloissaan, asiakkaan kotona, erilaisissa hoitolaitoksissa, kylpylöissä ja liikuntakeskuksissa. Hieroja tarvitsee työssään kätevyyttä ja tuntoaistien herkkyyttä sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Hieroja työelämässä

Hierojan ammattitutkinnon suorittanut tekee työtään vaihtelevissa työympäristöissä, useimmiten itsenäisenä ammatinharjoittajana omassa yrityksessään sekä hoiva- ja hoitolaitoksissa, palvelutaloissa, kylpylöissä, liikuntakeskuksissa, asiakkaiden työpaikoilla ja kodeissa.

Koulutetut hierojat tekevät työtään sekä terveiden että sairaiden, enimmäkseen aikuisten ihmisten parissa.

Vertaile koulutuksia
NÄIN SIVUSTOMME TOIMII

  Etsi sinua
  kiinnostava koulutus

  Lähetä oppilaitokselle
  yhteydenottopyyntö

  Oppilaitos vastaa
  kysymyksiisi