Sertifioitu Aktiviteetti- ja fysiovalmentaja seniori

Academy Online Suomi
Yhteenveto
Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 6 viikkoa
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: jatkuva haku
   
Etätoteutus
Verkossa
Ammatillinen koulutus
Sertifioitu Aktiviteetti- ja fysiovalmentaja seniori

Sertifioitu Aktiviteetti- ja fysiovalmentaja seniori

Kiinnostaako sinua terveyttä edistävien toimintojen, koulutusohjelmien luominen ryhmille ja yksilöllisesti vanhemmalle sukupolvelle yhteiskunnassamme? Haluatko edistää hyvää elämäntilannetta ja elämäniloa. Sekä edistää parempaa elintasoa vanhemmalle sukupolvelle. Ehkä olet jo työskennellyt harjoitusten johtamisessa ja ohjaamisessa ja tarvitset tietoa kuinka mukauttaa toimintaa pitkään olleen kehon mukaan.
Kehon aktiivisuus on jotain tuoretta ja jota voit aina kasvattaa aloittaessasi. Tutkimukset ovat osoittaneet, että elimistö on yhtä huolissaan siitä, että liikunta lisää elämäniloa, liikkuvuutta ja vähentää iäkkäiden dementian ja kansanterveyssairauksien riskiä. Pienet muutokset jokapäiväisessä elämässä voivat vaikuttaa kehoon niin henkisesti kuin fyysisestikin. Koulutus antaa perustiedot kehon anatomiasta ja fysiologiasta. Painopiste on siinä, kuinka liike edistää kehon paranemiskykyä sekä henkisesti että fysiologisesti. Luet harjoituksista ja aktiviteeteista sekä siitä, kuinka luoda räätälöityjä ohjelmia ikäryhmän senioreille. Myös kuinka integroida erilaisia ​​parametreja paremman henkisen tilan luomiseksi.
Yhteiskuntaan tulee yhä enemmän vanhuksia, jotka tarvitsevat osaavaa valmentajaa, joka auttaa heitä liikunnassa. Siis tulevaisuuden ammatti!
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Aktiviteetti- ja fysiovalmentaja seniori opinnot tarkoittavat, että:

  • Aloitat opinnot milloin haluat
  • Opiskelet miten haluat, tietokoneella, tabletilla tai matkapuhelimella
  • Päätät itse opiskelunopeuden
  • Opiskelet missä haluat

KURSSIPORTAALI

Kurssiportaalissa pääset katselemaan tallennettuja luentoja, jossa voit tavata myös kurssin opettajan. Tallennettuihin luentoihin voi osallistua myös Powerpointissa. 

Kurssiportaalissa pääset käsiksi myös varsinaiseen luentomateriaaliin, kun on aika tehdä harjoitustehtäviä ja tehtäviä, joista annetaan sinulle palautetta.

Kurssiportaalissa on foorumi, jossa voit keskustella ja kysyä kurssin sisällöstä muilta kurssin osallistujilta ja opettajilta. Opintojakson aikana olet yhteydessä kurssin vetäjään, jos kohtaat kysymyksiä tai ongelmia ja saat palautetta tehtävistäsi. Interaktiivisuutta chatin, sähköpostin ja puhelimen kautta. Kurssimateriaaleissa on paljon harjoituksia ja tehtäviä, jotta voit varmistaa, että olet omaksunut materiaalin.

OPETUSSUUNNITELMA
MODUULI 1
Fysiologia Osa 1
Verenkiertojärjestelmä
Sydän
Keuhkot
Verenkierto
Verisuonten rakenne
Verisuonten anatomia
Pieni kierto
Levikki
Veri
Veren toiminnot
Verisolut
Fysiologia Osa 2
Lihakset
Luuranko
Johtaja
Tuki- ja liikuntaelimistö
Kehon hermosto
Hermoston anatomia
Ryhti
Lihasten anatomia
MODUULI 2
Toiminta
Lämmitys
Supistaminen
Venyttää
Venyttely
Rentoutuminen
Harjoittele
Tasapainoharjoittelu
Liikuntaharjoittelu
Painoharjoittelu
Ryhmävalmennus
Yksilöllinen koulutus
Jokapäiväistä toimintaa
Aktiivisuustestit
Liiketesti
Kävely- ja kuntotesti
Muistitesti
MODUULI 3
Motivaatio
Toiminnan ilo
Kehon ilohormonit
Endorfiinit
ryhmät
Sosiaaliset suhteet
ryhmät
Integraatiot toimintaan
Lapset
Eläin
Kehon perustarpeet
Nukkua
Stressi
Elpyminen
Valmennus
kommunikaatio

Hakeminen

NÄIN HAET

Meidän on vastaanotettava ilmoittautumisesi kirjallisesti tällä sivulla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Vaihtoehtoisesti voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info (at) academyonline.fi tai käyttää verkkosivustolla olevaa yhteydenottolomaketta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.

Tutkinto / todistus

Tentti & todistus

Hyväksyttyjen toimeksiantojen ja tutkintoprojektin jälkeen olet täyttänyt Sertifioidun Aktiviteetti- ja fysiovalmentaja seniori -vaatimukset.

Kustannukset

Kustannukset

Sertifioidun Aktiviteetti- ja fysiovalmentaja seniori koulutuksen hinta on 851,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 284,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 86,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV. Sinun on maksettava kokonaisuudessaan ennen kuin voit saada tutkintotodistuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sertifioitu Aktiviteetti- ja fysiovalmentaja seniori? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Academy Online Suomi

Tervetuloa Academy Online Finland -kouluun! 

Olisiko aika ottaa seuraava askel urallasi? Academy Online tarjoaa etänä järjestettävää ammatillista koulutusta sekä itsenäisiä lyhytkursseja eri aiheista. Haluaisitko ottaa seuraavan askeleen urallasi ja vahvistaa osaamistasi?  Oli tilanteesi mikä tahansa, Academy Onlinen valikoimasta löytyy sopiva koulutus tarpeisiisi. Voit tutustua kursseihin alla...


Lue lisää oppilaitoksesta Academy Online Suomi ja katso koulutustarjonta täältä
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sertifioitu Aktiviteetti- ja fysiovalmentaja seniori täytä seuraavat tiedot: