Sertifioitu liiketoiminnan myyjiä

Academy Online Suomi
Yhteenveto
Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 8 viikkoa
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Etätoteutus
Verkossa
Ammatillinen koulutus
Academy Online hymyilevä nainen

Sertifioitu liiketoiminnan myyjiä

Sertifioitu Liiketoiminnan myyjä on koulutus sinulle, joka haluat työskennellä sellaisissa rooleissa kuin myynti, Key Account Manager tai Customer Success Manager.
Koulutus antaa sinulle laajan pohjan ja hyväksytyn koulutuksen jälkeen voit aloittaa työt yritysmyynnin parissa.
Opiskelutahti on valinnainen ja vaihtelee aiemman kokemuksen mukaan. Koulutus on noin 8 viikkoa kokopäiväistä ja koostuu 11 kurssimoduulista.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Liiketoiminnan myyjä opinnot tarkoittavat, että:

  • Aloitat opinnot milloin haluat
  • Opiskelet miten haluat, tietokoneella, tabletilla tai matkapuhelimella
  • Päätät itse opiskelunopeuden
  • Opiskelet missä haluat

KURSSIPORTAALI

Kurssiportaalissa pääset katselemaan tallennettuja luentoja, jossa voit tavata myös kurssin opettajan. Tallennettuihin luentoihin voi osallistua myös Powerpointissa. 

Kurssiportaalissa pääset käsiksi myös varsinaiseen luentomateriaaliin, kun on aika tehdä harjoitustehtäviä ja tehtäviä, joista annetaan sinulle palautetta.

Kurssiportaalissa on foorumi, jossa voit keskustella ja kysyä kurssin sisällöstä muilta kurssin osallistujilta ja opettajilta. Opintojakson aikana olet yhteydessä kurssin vetäjään, jos kohtaat kysymyksiä tai ongelmia ja saat palautetta tehtävistäsi. Interaktiivisuutta chatin, sähköpostin ja puhelimen kautta. Kurssimateriaaleissa on paljon harjoituksia ja tehtäviä, jotta voit varmistaa, että olet omaksunut materiaalin.

OPETUSSUUNNITELMA
Kuvaus kunkin kurssimoduulin sisällöstä:
Moduuli 1: Liikekykyä
Tämän kurssimoduulin tavoitteena on luoda hyvä pohja sinulle, joka työskentelet myynnin parissa yrityksessä. Ymmärtämällä, miksi yritys toimii niin kuin se toimii ja kuinka myyjän rooli vaikuttaa ja kehittää asiakkaita.
Moduuli 2: Hyväksyttyjen ostojen ostoprosessi
Tämän kurssimoduulin tavoitteena on luoda ymmärrystä asiakkaan arjesta ja antaa sinulle myyjänä oikeat työkalut, joilla voit vaikuttaa oikeaan aikaan ja suunnitella myyntiäsi.
Moduuli 3: Monimutkainen myynti
Tämän kurssimoduulin tavoitteena on kehittää osaamistasi ja taitojasi pätevän ja monimutkaisen myynnin hoidossa henkilökohtaisella tavalla, rakentaa pitkäaikaisia ​​asiakassuhteita suhteessa yrityksen asiakasarvon ja kannattavuuden tarpeisiin.
Moduuli 4: Sosiaalinen myynti - Digitaalinen myynti
Kokonaiskurssimoduulin tavoitteena on, että pystyt suunnittelemaan, toteuttamaan, analysoimaan ja arvioimaan myynti- ja markkinointitoimintaa digitaalisissa kanavissa ja sosiaalisessa mediassa.
Moduuli 5: Myynti yrityksille - B2B
Kurssimoduulin tavoitteena on kehittää tietojasi ja taitojasi monimutkaisen B2B-myynnin ympärillä.
Moduuli 6: Myynti julkiselle sektorille - B2G
Moduuli tähtää kokonaisvaltaiseen tietoisuuteen, jotta voidaan seurata, vastata ja vaikuttaa julkiseen sektoriin asiakkaana.
Moduuli 7: Markkinoinnin automaatio – digitaalinen liidien sukupolvi
Kurssimoduulin tavoitteena on luoda käsitys markkinoinnin automaation sisältämistä digitaalisista työkaluista ja prosesseista. Moduulin avulla sinulla on tiedot ja kyky suunnitella, toteuttaa ja arvioida digitaalisen markkinoiden automaatiota.
Moduuli 8: Avainasiakkaiden hallinta - Kehitä kestävää ja kannattavaa asiakasta
Työskentely Key Account Managementin kanssa on kestävien, pitkäaikaisten ja kannattavien liikesuhteiden kehittämistä yhtiön strategisten avainasiakkaiden kanssa. Tällä kurssimoduulilla opit käsittelemään asiakkaiden ja yritysten analyyseja ja miten voit työskennellä jatkotyössä kannattavuuden ja asiakashyödyn näkökulmasta.
Moduuli 9: Yritystalous
Tällä kurssimoduulilla opit kuinka yrityksen tavoitteet muunnetaan konkreettisiksi ja mitattavissa oleviksi budjeteiksi ja laskelmiksi. Saat myös johdannon liiketoiminnan rahoituskäsitteisiin.
Moduuli 10: Liiketoiminnan englanti ja suhteet ulkomaisiin asiakkaisiin
Kurssimoduulin tarkoituksena on kehittää taitojasi niin, että voit myyjänä solmia liikesuhteita ulkomaisten asiakkaiden kanssa. Painopisteenä on muiden kulttuurien osoittama ymmärtäminen ja huomioiminen. Saat myös yleiskatsauksen tärkeistä liiketoimintakonsepteista englannin kielellä.
Moduuli 11: Liikeoikeus
Kurssimoduuli, jonka tavoitteena on luoda perusymmärrys B2B-suhteiden myyntiin vaikuttavasta laista.

Hakeminen

NÄIN HAET

Meidän on vastaanotettava ilmoittautumisesi kirjallisesti tällä sivulla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Vaihtoehtoisesti voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info (at) academyonline.fi tai käyttää verkkosivustolla olevaa yhteydenottolomaketta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.

Tutkinto / todistus

Tentti & todistus

Hyväksyttyjen toimeksiantojen ja tutkintoprojektin jälkeen olet täyttänyt Sertifioidun Liiketoiminnan myyjä -vaatimukset.

Kustannukset

Kustannukset

Sertifioidun Liiketoiminnan myyjä koulutuksen kurssimaksu on 1790,00 euroa sis. ALV. Ennakkomaksu laskua vastaan​ 150,00 euroa sis. ALV per moduuli tai koko koulutus laskua vastaan.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sertifioitu liiketoiminnan myyjiä? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Academy Online Suomi

Tervetuloa Academy Online Finland -kouluun! 

Olisiko aika ottaa seuraava askel urallasi? Academy Online tarjoaa etänä järjestettävää ammatillista koulutusta sekä itsenäisiä lyhytkursseja eri aiheista. Haluaisitko ottaa seuraavan askeleen urallasi ja vahvistaa osaamistasi?  Oli tilanteesi mikä tahansa, Academy Onlinen valikoimasta löytyy sopiva koulutus tarpeisiisi. Voit tutustua kursseihin alla...


Lue lisää oppilaitoksesta Academy Online Suomi ja katso koulutustarjonta täältä
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sertifioitu liiketoiminnan myyjiä täytä seuraavat tiedot: