Sertifioitu Markkinaekonomisti

Academy Online Suomi
Yhteenveto
Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 8-10 viikkoa
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Etätoteutus
Verkossa
Ammatillinen koulutus
Markkinaekonomisti

Sertifioitu Markkinaekonomisti

Markkinointiekonomistin koulutus on laaja ammatillinen koulutus, joka käsittelee sekä operatiivista että strategista työtä markkinoinnin parissa. Opit analysoimaan, motivoimaan ja tekemään päteviä päätöksiä. Opit kehittämään markkinointisuunnitelmia, jotka antavat yritykselle parhaat edellytykset saavuttaa hyviä tuloksia kilpailluilla markkinoilla.
Löydät yksityiskohtaisen opetussuunnitelman alta. Jos sinulla on jo koulutus ja tiedot tietyistä ainelohkoista kuten alla, voit koko koulutuksen ilmoittautumisen sijaan tilata moduulit, joilla haluat täydentää nykyistä osaamistasi. Löydät koko kurssivalikoimamme verkkosivuiltamme.
Opintojakson aikana olet yhteydessä kurssin vetäjään, jos kohtaat kysymyksiä tai ongelmia ja saat palautetta tehtävistäsi. Interaktiivisuutta chatin, sähköpostin ja puhelimen kautta. Kurssimateriaalissa on jatkuvasti harjoituksia ja tehtäviä, jotta voit jatkuvasti varmistaa, että olet omaksunut materiaalin hyvällä tavalla.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme.

Markkinaekonomisti opinnot tarkoittavat, että:

  • Aloitat opinnot milloin haluat
  • Opiskelet miten haluat, tietokoneella, tabletilla tai matkapuhelimella
  • Päätät itse opiskelunopeuden
  • Opiskelet missä haluat

KURSSIPORTAALI

Kurssiportaalissa pääset katselemaan tallennettuja luentoja, jossa voit tavata myös kurssin opettajan. Tallennettuihin luentoihin voi osallistua myös Powerpointissa. 

Kurssiportaalissa pääset käsiksi myös varsinaiseen luentomateriaaliin, kun on aika tehdä harjoitustehtäviä ja tehtäviä, joista annetaan sinulle palautetta.

Kurssiportaalissa on foorumi, jossa voit keskustella ja kysyä kurssin sisällöstä muilta kurssin osallistujilta ja opettajilta. Opintojakson aikana olet yhteydessä kurssin vetäjään, jos kohtaat kysymyksiä tai ongelmia ja saat palautetta tehtävistäsi. Interaktiivisuutta chatin, sähköpostin ja puhelimen kautta. Kurssimateriaaleissa on paljon harjoituksia ja tehtäviä, jotta voit varmistaa, että olet omaksunut materiaalin.

Kurssin sisältö:
TALOUS JA LIIKETOIMINTA
ORGANISAATIO
MARKKINOINTI & MYYNTI
TALOUSHALLINTA
MARKKINALAKI
SOPIMUS- JA OSTOOIKEUS
YHDISTYMISOIKEUS

Hakeminen

NÄIN HAET

Meidän on vastaanotettava ilmoittautumisesi kirjallisesti tällä sivulla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Vaihtoehtoisesti voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info (at) academyonline.fi tai käyttää verkkosivustolla olevaa yhteydenottolomaketta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.

Tutkinto / todistus

Tentti & todistus

Hyväksyttyjen toimeksiantojen ja tutkintoprojektin jälkeen olet täyttänyt Sertifioidun Markkinaekonomisti -vaatimukset.

Kustannukset

Koulutuksen kurssimaksu on 2 686,00 euroa sis. ALV. Ennakkomaksu laskua vastaan ​​jokaisesta moduulista 384,00 euroa sisältäen ALV:n tai koko koulutuksesta laskua vastaan. Sinun on suoritettava koulutus ennen kuin voit saada todistuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sertifioitu Markkinaekonomisti? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Academy Online Suomi

Tervetuloa Academy Online Finland -kouluun! 

Olisiko aika ottaa seuraava askel urallasi? Academy Online tarjoaa etänä järjestettävää ammatillista koulutusta sekä itsenäisiä lyhytkursseja eri aiheista. Haluaisitko ottaa seuraavan askeleen urallasi ja vahvistaa osaamistasi?  Oli tilanteesi mikä tahansa, Academy Onlinen valikoimasta löytyy sopiva koulutus tarpeisiisi. Voit tutustua kursseihin alla...


Lue lisää oppilaitoksesta Academy Online Suomi ja katso koulutustarjonta täältä
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sertifioitu Markkinaekonomisti täytä seuraavat tiedot: