Sertifioitu Organisaatiokonsultti

Academy Online Suomi
Yhteenveto
Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 8-10 viikkoa
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Etätoteutus
Verkossa
Ammatillinen koulutus
Organisaatiokonsultti

Sertifioitu Organisaatiokonsultti

Nykypäivän työmarkkinoille on ominaista jatkuva muutos ja organisaatioiden menestyminen edellyttää, että organisaatiot muuttuvat työmarkkinoiden mukana. Certified Organisation Consultant -koulutus keskittyy juuri tähän muutostyöhön, josta organisaatiot ovat riippuvaisia ​​ja sisältää sekä yksilöllisen kehityksen että työryhmän - ja organisaation tuntemuksen muutostyöhön liittyen.
Koulutuksen päätyttyä voit valita työskennelläkö työsuhteessa johtajana tai valmentajana organisaatiossa tai työskenteletkö freelance-konsulttina, mikä avaa laajemmat työmarkkinat ja lisää työmahdollisuuksia.
Koulutus sisältää koulutusta organisaatio-, johtajuudesta, muutostyöstä, työoikeudesta, viestinnästä ja konfliktien hallinnasta. Koulutuksen aikana saat tarvittavat tiedot ja työkalut johtamaan sekä työryhmää että organisaatiota muutostyössä. Saat myös tietoa ja työkaluja työntekijöiden kehittämiseen ja motivoimiseen sekä muutoksen vastustamiseen.
Opintojakson aikana olet yhteydessä kurssin vetäjään, jos kohtaat kysymyksiä tai ongelmia ja saat palautetta tehtävistäsi. Interaktiivisuutta chatin, sähköpostin ja puhelimen kautta. Kurssimateriaalissa on jatkuvasti harjoituksia ja tehtäviä, jotta voit jatkuvasti varmistaa, että olet omaksunut materiaalin hyvällä tavalla.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Organisaatiokonsultti opinnot tarkoittavat, että:

  • Aloitat opinnot milloin haluat
  • Opiskelet miten haluat, tietokoneella, tabletilla tai matkapuhelimella
  • Päätät itse opiskelunopeuden
  • Opiskelet missä haluat

KURSSIPORTAALI

Kurssiportaalissa pääset katselemaan tallennettuja luentoja, jossa voit tavata myös kurssin opettajan. Tallennettuihin luentoihin voi osallistua myös Powerpointissa. 

Kurssiportaalissa pääset käsiksi myös varsinaiseen luentomateriaaliin, kun on aika tehdä harjoitustehtäviä ja tehtäviä, joista annetaan sinulle palautetta.

Kurssiportaalissa on foorumi, jossa voit keskustella ja kysyä kurssin sisällöstä muilta kurssin osallistujilta ja opettajilta. Opintojakson aikana olet yhteydessä kurssin vetäjään, jos kohtaat kysymyksiä tai ongelmia ja saat palautetta tehtävistäsi. Interaktiivisuutta chatin, sähköpostin ja puhelimen kautta. Kurssimateriaaleissa on paljon harjoituksia ja tehtäviä, jotta voit varmistaa, että olet omaksunut materiaalin.

OPETUSSUUNNITELMA

Organisaatio
Organisaatiorakenne
Vaihda työtä
Muutoksen syyt
Muutoksen ulottuvuudet
Yrityskulttuuri
Organisaation oppiminen
Hallitse vastustusta
Monimuotoisuus
Harjoittele
Tutkimus
Johtajuus
Itsetietoisuus
Mitä on johtajuus?
Ominaisuudet ja taidot
Johtajuus oppimiseen
Johtajuutta muutosta varten
Autoritaarinen johtajuus
Demokraattinen johtajuus
Muuttava johtajuus
Karismaattinen johtajuus
Transaktiojohtajuus
Tilannejohtajuus
Harjoittele
Tutkimus
Työlaki
Yhteispäätös (MBL)
Työehtosopimus
Työsopimus
Irtisanominen
Syrjintä
Harjoittele
Tutkimus
Konfliktit
Miten konflikteja syntyy?
Konfliktien vaikutukset työpaikalla
Rakenteelliset ristiriidat
Henkilökohtaiset konfliktit
Odotukset roolista
Roolikonfliktit
Käsittele konflikteja
Johtajan rooli konfliktinhallinnassa
Konfliktien ehkäisy
Harjoittele
Tutkimus
Viestintä
Sanaton viestintä
Kuunteleminen
Keskustelun rakenne
Viestintätyökalut
Argumentointitekniikka
Vaikea keskustelu
Valmennuskeskustelut
Harjoittele
Tutkimus

Hakeminen

NÄIN HAET

Meidän on vastaanotettava ilmoittautumisesi kirjallisesti tällä sivulla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Vaihtoehtoisesti voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info (at) academyonline.fi tai käyttää verkkosivustolla olevaa yhteydenottolomaketta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.

Tutkinto / todistus

Tentti & todistus

Hyväksyttyjen toimeksiantojen ja tutkintoprojektin jälkeen olet täyttänyt Sertifioidun Organisaatiokonsultti -vaatimukset.

Kustannukset

Kustannukset

Sertifioidun Organisaatiokonsultti koulutuksen hinta on 1680,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 336,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 152,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV. Sinun on maksettava kokonaisuudessaan ennen kuin voit saada tutkintotodistuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sertifioitu Organisaatiokonsultti? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Academy Online Suomi

Tervetuloa Academy Online Finland -kouluun! 

Olisiko aika ottaa seuraava askel urallasi? Academy Online tarjoaa etänä järjestettävää ammatillista koulutusta sekä itsenäisiä lyhytkursseja eri aiheista. Haluaisitko ottaa seuraavan askeleen urallasi ja vahvistaa osaamistasi?  Oli tilanteesi mikä tahansa, Academy Onlinen valikoimasta löytyy sopiva koulutus tarpeisiisi. Voit tutustua kursseihin alla...


Lue lisää oppilaitoksesta Academy Online Suomi ja katso koulutustarjonta täältä
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sertifioitu Organisaatiokonsultti täytä seuraavat tiedot: