Sertifioitu Resurssiopettaja

Academy Online Suomi
Yhteenveto
Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 5 viikkoa
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Etätoteutus
Verkossa
Ammatillinen koulutus
Academy Online hymyilevä nainen

Sertifioitu Resurssiopettaja

Tämä koulutus on tällä hetkellä tarjolla vain ruotsiksi. Tulevaisuudessa tarjolle tulee myös käännetty suomenkielinen toteutus.

Haluatko olla mukana luomassa tulevaisuuden koulua? Iso kysymys, mutta yksinkertainen vastaus, jos olet sosiaalinen, luova ja näet mahdollisuuksia siellä, missä muut näkevät esteitä. Tärkeintä on, että koet aidosti hauskaa työskennellä lasten ja nuorten kanssa.
Elämme yhteiskunnassa, joka muuttuu nopeasti ja uusia ammattinimikkeitä lisätään kysyntään. Koulussa tämä tarkoittaa, että opiskelija-assistentit, opetusavustajat ja valmentajat ovat tasoittaneet tietä uuden sukupolven ammattitaitoisille resurssiopettajille. Teoreettisen tiedon, keskustelumetodologian taitojen, sosiologian ja digitaalisen tietoisuuden ansiosta resurssikouluttajat ovat varteenotettava voima.
Varsinkin kun perinteinen koulu on täynnä sovelluksia, trendejä ja ilmiöitä, aikuisten maailmalle asetetaan vaatimuksia tutkia, vertailla ja yrittää ymmärtää nuorten digitaalista kieltä, käyttöä ja sosiaalisen median vaikutuksia. Kuinka käyttää sitä onnistuneen opetusympäristön luomiseksi?
Tässä koulutuksessa käsitellään myös erityisiä koulutustermejä ja faktoja tähän liittyvistä rutiineista. Saatat kohdata esimerkkejä haasteista, jotka vaativat mukautuksia, tukea ja heikkoa reagointia ja motivoivia keskusteluja.
Asettelu on näytölle tallennettuja luentoja, materiaaleja, aiheeseen liittyviä elokuvia, tietokilpailuja ja tehtäviä, joissa esität pohdintojasi eri teorioiden lähestymistavasta. Koska tämä ammatti liittyy "pehmeisiin arvoihin", tulee useita harjoituksia "tapauksen" kanssa. Eli tilanne, jota täytyy tulkita, pohtia ja tuoda esiin erilaisia ​​lähestymistapoja ja problematisoida.
Tämä koulutus eroaa vastaavista koulutuksista siinä, että sitä ei ole suunniteltu tietylle kohderyhmälle, vaan se tarjoaa laajan näkökulman ja sitä voidaan käyttää myös vanhemmissa opiskelijaryhmissä. Olet siis saanut käsityksen koulun ja sen ympäristön ammateista, mutta mahdollisesti myös työmahdollisuuksista tietyissä hoitolaitoksissa ja kuntien nuorisotoiminnassa.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

resurssiopettajan opinnot tarkoittavat, että:

  • Aloitat opinnot milloin haluat
  • Opiskelet miten haluat, tietokoneella, tabletilla tai matkapuhelimella
  • Päätät itse opiskelunopeuden
  • Opiskelet missä haluat

KURSSIPORTAALI

Kurssiportaalissa pääset katselemaan tallennettuja luentoja, jossa voit tavata myös kurssin opettajan. Tallennettuihin luentoihin voi osallistua myös Powerpointissa. 

Kurssiportaalissa pääset käsiksi myös varsinaiseen luentomateriaaliin, kun on aika tehdä harjoitustehtäviä ja tehtäviä, joista annetaan sinulle palautetta.

Kurssiportaalissa on foorumi, jossa voit keskustella ja kysyä kurssin sisällöstä muilta kurssin osallistujilta ja opettajilta. Opintojakson aikana olet yhteydessä kurssin vetäjään, jos kohtaat kysymyksiä tai ongelmia ja saat palautetta tehtävistäsi. Interaktiivisuutta chatin, sähköpostin ja puhelimen kautta. Kurssimateriaaleissa on paljon harjoituksia ja tehtäviä, jotta voit varmistaa, että olet omaksunut materiaalin.

OPETUSSUUNNITELMA
MODUULI 1
Johtajuus opetusympäristössä
Hallintoasiakirjat ja organisaatio
Raportointivelvollisuus ja luottamuksellisuus
Tietokilpailu
Vaikuttaminen ilman vallankäyttöä
Rakenna suhteita ja rakenna luottamusta
Mitä tapahtuu oppilaan ja opettajan kohtaamisessa
Ammattimainen lähestymistapa
Tapausharjoitus "Eettiset ongelmat ja harmaat alueet"
Tehtävä
MODUULI 2
Vastaa arkaluonteisiin aiheisiin
Integraatio, myötätunto ja huomio
Pedagogiikka ja kehityspsykologia
Tietokilpailu
Tehtävä
MODUULI 3
Vastuut ja kouluterveydenhuolto
Erityisopetus todellakin
Käyttäytyminen, sopeutuminen, erityistuki
Vammaiset ja diagnoosit
Tapausharjoitus "Älä näe lapselle kirjaimia"
Tehtävä
MODUULI 4
Sosiaalinen vuorovaikutus
Koulu yhteiskunnassa
Majoitus, evakuointi, eristys
Tietovisa "Tarkista ja hallitse"
Tehtävä
MODUULI 5
Vastaa tyytymättömille huoltajille
Strategiat konfliktien hallintaan
MI Motivoiva keskustelu
Yhteisö luokkahuoneessa
Rauhallinen ja turvallinen oppimisympäristö
Vastusta kiusaamista, häirintää, katso signaaleja
Valmistautuminen ja rutiinit
Dokumentointi ja hallinto
Harjoittele
Tehtävä

Hakeminen

NÄIN HAET

Meidän on vastaanotettava ilmoittautumisesi kirjallisesti tällä sivulla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Vaihtoehtoisesti voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info (at) academyonline.fi tai käyttää verkkosivustolla olevaa yhteydenottolomaketta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.

Tutkinto / todistus

Tentti & todistus

Hyväksyttyjen toimeksiantojen ja tutkintoprojektin jälkeen olet täyttänyt Sertifioidun resurssiopettajan -vaatimukset.

Kustannukset

Kustannukset

Sertifioidun resurssiopettajan koulutuksen hinta on 1 151,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 230,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 116,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV. Sinun on maksettava kokonaisuudessaan ennen kuin voit saada tutkintotodistuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sertifioitu Resurssiopettaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Academy Online Suomi

Tervetuloa Academy Online Finland -kouluun! 

Olisiko aika ottaa seuraava askel urallasi? Academy Online tarjoaa etänä järjestettävää ammatillista koulutusta sekä itsenäisiä lyhytkursseja eri aiheista. Haluaisitko ottaa seuraavan askeleen urallasi ja vahvistaa osaamistasi?  Oli tilanteesi mikä tahansa, Academy Onlinen valikoimasta löytyy sopiva koulutus tarpeisiisi. Voit tutustua kursseihin alla...


Lue lisää oppilaitoksesta Academy Online Suomi ja katso koulutustarjonta täältä
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sertifioitu Resurssiopettaja täytä seuraavat tiedot: