Sertifioitu Tulkki

Academy Online Suomi
Yhteenveto
Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 12 viikkoa
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Etätoteutus
Verkossa
Ammatillinen koulutus
Tulkki

Sertifioitu Tulkki

Tulkin työ on vastuullista, monipuolista ja jännittävää työtä. Tulkkien osallistumista ei vaadita pelkästään maiden välisissä kansainvälisissä yhteyksissä. Monissa maissa kansainvälinen elementti on myös lisääntynyt huomattavasti maahanmuuton ja pakolaisvirtojen myötä. Ruotsissa on suuri tarve koulutetuille kontaktitulkeille, jotka ylittävät kielimuurit viranomaisten ja yksityishenkilöiden välillä.

Ammatti asettaa korkeat vaatimukset kielelliselle pätevyydelle ja vilkkaalle yleiselle mielenkiinnosta alan päivitetyllä tiedolla. Toisin sanoen ammatillisesti kontaktitulkina työskennellellä tulee olla hyvä suomen kielen ja tulkkauksen lisäksi myös tulkkaustarpeet.
Luonnollisista syistä tulkkauspalvelujen tarve on ollut voimakkaimmin terveydenhuollossa, sosiaalivakuutuksen alueella, työelämässä, oikeuslaitoksessa, mukaan lukien maahanmuuttoala, ja koko sosiaalialalla.

Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 12 viikkoa

Hakeminen

NÄIN HAET

Meidän on vastaanotettava ilmoittautumisesi kirjallisesti tällä sivulla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Vaihtoehtoisesti voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info (at) academyonline.fi tai käyttää verkkosivustolla olevaa yhteydenottolomaketta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.

Tutkinto / todistus

Tentti & todistus

Hyväksyttyjen toimeksiantojen ja tutkintoprojektin jälkeen olet täyttänyt Sertifioidun Tulkki -vaatimukset.

Kustannukset

Kustannukset

Sertifioidun Tulkki koulutuksen hinta on 1655,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 331,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 150,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV. Sinun on maksettava kokonaisuudessaan ennen kuin voit saada tutkintotodistuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sertifioitu Tulkki? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Academy Online Suomi

Tervetuloa Academy Online Finland -kouluun! 

Olisiko aika ottaa seuraava askel urallasi? Academy Online tarjoaa etänä järjestettävää ammatillista koulutusta sekä itsenäisiä lyhytkursseja eri aiheista. Haluaisitko ottaa seuraavan askeleen urallasi ja vahvistaa osaamistasi?  Oli tilanteesi mikä tahansa, Academy Onlinen valikoimasta löytyy sopiva koulutus tarpeisiisi. Voit tutustua kursseihin alla...


Lue lisää oppilaitoksesta Academy Online Suomi ja katso koulutustarjonta täältä
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sertifioitu Tulkki täytä seuraavat tiedot: