Taloushallinnon asiantuntija

Academy Online Suomi
Yhteenveto
Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 5-6 viikkoa
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Etätoteutus
Verkossa
Ammatillinen koulutus
Taloushallinnon asiantuntija

Taloushallinnon asiantuntija

Koulutus antaa hyvän yleiskuvan yrityksen taloudesta ja ymmärryksen yhtiöoikeudesta. Opit peruskirjanpidon ensin manuaalisesti ja sitten digitaalisesti kirjanpito-ohjelmistossa. Opit tekemään tilinpäätöksen ja tuottamaan ja ymmärtämään raportteja, kuten tuloslaskelmia ja taseita, ja saat ymmärryksen yhtiön vuosikertomuksen sisällöstä. Opit myös johtamaan yrityksen palkanhallintaa.
Kurssimoduuli Talousjohtaminen opettaa arvioimaan erilaisia ​​tunnuslukuja ja näkemään mahdollisuuksia parantaa yrityksen kannattavuutta ja kehitystä käyttämällä erilaisia ​​liiketoiminnan rahoitusmalleja. Lopullinen juridinen osa antaa hyvän käsityksen siitä, mitkä lait ja määräykset yhteiskunnassa vaikuttavat yritykseen. Siellä on kirjanpitoesimerkkejä, diagnostisia testejä ja tehtäviä, joiden avulla voit soveltaa teoreettista tietoa käytännössä ja saat kurssin vetäjältä palautetta lähettämistäsi tehtävistä.
Tämä laaja, moderni, suosittu ja pedagoginen kirjanpitoekonomistin koulutus tekee sinusta houkuttelevan työmarkkinoilla ja antaa sinulle hyvät mahdollisuudet työskennellä kirjanpitoekonomistina yrityksessä. Sinulla on tukea koko koulutuksen ajan osaavalta tukiosastoltamme ja kurssin vetäjältä onnistuaksesi hyvin opinnoissasi. Tyytyväiset asiakkaat ovat ykkösprioriteettimme!
Kokeen suorittamisen jälkeen sinulle lähetetään todistus nimeltä Sertifioitu Taloushallinnon asiantuntija

Taloushallinnon asiantuntija opinnot tarkoittavat, että:

  • Aloitat opinnot milloin haluat
  • Opiskelet miten haluat, tietokoneella, tabletilla tai matkapuhelimella
  • Päätät itse opiskelunopeuden
  • Opiskelet missä haluat

KURSSIPORTAALI

Kurssiportaalissa pääset katselemaan tallennettuja luentoja, jossa voit tavata myös kurssin opettajan. Tallennettuihin luentoihin voi osallistua myös Powerpointissa. 

Kurssiportaalissa pääset käsiksi myös varsinaiseen luentomateriaaliin, kun on aika tehdä harjoitustehtäviä ja tehtäviä, joista annetaan sinulle palautetta.

Kurssiportaalissa on foorumi, jossa voit keskustella ja kysyä kurssin sisällöstä muilta kurssin osallistujilta ja opettajilta. Opintojakson aikana olet yhteydessä kurssin vetäjään, jos kohtaat kysymyksiä tai ongelmia ja saat palautetta tehtävistäsi. Interaktiivisuutta chatin, sähköpostin ja puhelimen kautta. Kurssimateriaaleissa on paljon harjoituksia ja tehtäviä, jotta voit varmistaa, että olet omaksunut materiaalin.

OPETUSSUUNNITELMA

TILINPÄÄTÖS 1
Taloudelliset käsitteet
Yrittäjyys
Kirjanpito
Taloudelliset raportit
arvonlisävero
Diagnostinen testi
Tutkimus
Katso tarkemmat tiedot kurssimoduulin sisällöstä verkkosivulta
TILINPÄÄTÖS 2
Tavaroiden kauppa
Tili
Kertymät
Työllistävä henkilökunta
Kirjanpitotyötä
Diagnostinen testi
Tutkimus
Kirjanpito digitaalisesti
Harjoitusyritys
Katso tarkemmat tiedot kurssimoduulin sisällöstä verkkosivulta
VARAINHOITO
Mitä on taloushallinto?
Taloushallinnon peruskäsite
Taloushallinnon keinot
Tavoitteiden hallinta
Tulosohjaus
Toiminnan hallinta
Henkilöstöjohtaminen
Laskeminen
Kustannuslaskenta
Maksun laskeminen
Budjetointi
Suorituskykybudjetti
Likviditeettibudjetti
Kirjanpitoanalyysi
Täysi laatuvalvonta
Benchmarking
Tutkimus
LIIKETOIMINTAOIKEUS
Tilinpäätöslaki
kirjanpitolaki
Kuluttajien ostolaki
Ostolaki
Markkinointilaki
Tietosuoja-asetus GDPR
Sopimusoikeus
Yhdistyslaki (yhtiömuodot)
Yritysverotus
Tutkimus

Hakeminen

NÄIN HAET

Meidän on vastaanotettava ilmoittautumisesi kirjallisesti tällä sivulla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Vaihtoehtoisesti voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info (at) academyonline.fi tai käyttää verkkosivustolla olevaa yhteydenottolomaketta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.

Tutkinto / todistus

Tentti & todistus

Hyväksyttyjen toimeksiantojen ja tutkintoprojektin jälkeen olet täyttänyt Sertifioidun Taloushallinnon asiantuntija -vaatimukset.

Kustannukset

Kustannukset

Sertifioidun Taloushallinnon asiantuntijan koulutuksen hinta on 1 880,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 470,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 176,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV. Sinun on maksettava kokonaisuudessaan ennen kuin voit saada tutkintotodistuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taloushallinnon asiantuntija? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Academy Online Suomi

Tervetuloa Academy Online Finland -kouluun! 

Olisiko aika ottaa seuraava askel urallasi? Academy Online tarjoaa etänä järjestettävää ammatillista koulutusta sekä itsenäisiä lyhytkursseja eri aiheista. Haluaisitko ottaa seuraavan askeleen urallasi ja vahvistaa osaamistasi?  Oli tilanteesi mikä tahansa, Academy Onlinen valikoimasta löytyy sopiva koulutus tarpeisiisi. Voit tutustua kursseihin alla...


Lue lisää oppilaitoksesta Academy Online Suomi ja katso koulutustarjonta täältä
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Taloushallinnon asiantuntija täytä seuraavat tiedot: