Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, osatutkinto | Jatkuva haku
Alalla on paljon erilaisia työpaikkoja, joissa kokit ja keittiötyöntekijät tarvitsevat monipuolista tietoa. Koulutus kehittää ammattiosaamistasi ja valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn sekä lisää työelämätaitoja.
Koulutuksessa perehdyt mm.
- erilaisiin elintarvikkeisiin
- ammattikeittiöiden ja ravintoloiden koneisiin ja välineisiin
- ruoanvalmistusmenetelmiin
- asiakaspalveluun
- keittiön puhtaanapitoon.
Koulutuksen tavoitteena on työllistymisesi. Opintojen aikana rakennat työelämäverkostoa työelämässä oppimalla, mikä edistää työllistymistäsi.
Kenelle?
Tämä koulutus on sinulle, jos
- olet kiinnostunut työskentelystä ravintolassa tai catering-yrityksessä
- sinulla on riittävä suomen kielen taito
- pystyt fyysiseenkin työhön ja itsenäiseen työskentelyyn
- tulet toimeen monenlaisten ihmisten kanssa
- olet iloinen ja energinen.
Käytännön toteutus
Koulutuksen kesto on noin 6 kk ja se koostuu lähiopetuksesta, ohjatusta itseopiskelusta, verkko-opiskelusta sekä työelämässä oppimisesta.
Lähiopetus tapahtuu Careerian Helsingin ja Vantaan toimipisteissä klo 9 -15.
Koulutuksesta noin puolet on työelämässä oppimista alan yrityksissä, jonka aikana on mahdollista suorittaa näytöt ravintola- ja catering-alan perustutkinnon tutkinnonosista. Työpaikalla noudatetaan työpaikan työaikaa.
]]Tutkinto / todistus
Ota yhteyttä
Careeria – huomisen tekijöille
Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...
Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä