Ammattitutkinnot

Isännöinnin ammattitutkinto

Careeria, Verkossa
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Isännöinnin ammattitutkinto

Osaavia isännöitsijöitä tarvitaan!

Tähtäätkö isännöitsijäksi tai haluatko kehittää osaamistasi isännöitsijänä? Isännöitsijän koulutus antaa sinulle valmiudet toimia menestyksekkäästi monipuolisissa ja haastavissakin isännöintitehtävissä. Pysy ajan tasalla alan osaamisvaatimusten muuttuessa ja kasvata osaamistasi päteväksi isännöitsijäksi ammattitutkinnon avulla!

Kenelle?

Isännöinnin ammattitutkinto on tarkoitettu sinulle, joka haluat kehittää isännöinnin osaamistasi. Työskentelet esimerkiksi isännöitsijänä, kiinteistöpäällikkönä, kiinteistösihteerinä, vuokravalvojana tai kiinteistöalan kirjanpitäjänä tai olet vasta aloittelemassa isännöintitehtävissä.

Käytännön toteutus

Opinnot suoritetaan isännöinnin alan työtehtävissä eli suurin osa oppimisesta tapahtuu joko työ- tai harjoittelupaikassa ja Careerian koulutuspäivät tukevat oppimista. Koulutuspäivät toteutetaan verkko-opintoina Teamsin välityksellä.

Opinnot sisältävät maksimissaan 15 koulutuspäivää, joita on pääsääntöisesti yksi tai kaksi päivää kuukaudessa. Koulutuspäivät ovat arkisin klo 9-16. Koulutus johtaa viralliseen Opetushallituksen vahvistamaan tutkintoon ja tutkinto antaa pätevyyden toimia isännöitsijänä ISA-auktorisoidussa isännöintitoimistossa.

Tutkinnon suorittamisen voi aloittaa joustavasti, kun alan harjoittelu- tai työpaikka on olemassa.

 

]]

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Isännöinnin ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Perämiehentie 6
06100 Porvoo

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu