Ammattitutkinnot

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Careeria, Verkossa
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Osaava lähiesimies tuo tehokkuutta ja varmuutta päivittäisjohtamisen eri tehtäviin. Saat koulutuksesta kattavat perustiedot esimiestyöstä sekä työkaluja oman työryhmän lähiesimiestyön eri haasteisiin alasta riippumatta. Lähiesimiestyön ammattitutkinnon opinnot tarjoavat sinulle osaamista suunnitella ja ohjata työryhmän työskentelyä sekä perehdyttää työntekijöitä tai opiskelijoita työpaikkaan ja tehtäviin. Parannat myös viestinnällisiä valmiuksiasi ja opit kehittämään paremmin työryhmäsi toimintaa. Lähiesimiehenä olet työntekijän lähin tuki ja motivaattori, mutta samalla työnantajan oikea käsi. Näiden lähiesimiestyön ominaisuuksien yhdistäminen voi joskus olla haastavaa ja näihin tilanteisiin koulutus tarjoaa työkaluja.

Kenelle?

Lähiesimiestyön ammattitutkinto sopii sinulle, joka toimit lähiesimiehenä, tiimin, työryhmän tai projektin vetäjänä. Olet esimies tai siirtymässä esimiestehtäviin. Haluat kehittyä lähiesimiehenä, ja haluat kehittää omaa vastuualuettasi ja sen toimintaa.

Käytännön toteutus 

Koulutuspäiviä on noin kymmenen koulutusohjelman aikana. Koulutuspäivät ovat arkisin klo 9-16. Koulutuspäivissä käydään läpi esimiestyön eri osa-alueita. Tällä hetkellä koulutuspäivät toteutetaan verkossa Teams-yhteydellä.

]]

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Perämiehentie 6
06100 Porvoo

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu