Käyttäytymisneuvoja ja ongelmakoirakouluttaja, aikuiskoulutus (verkko-opiskelu)

Dog Oriented Institute
Yhteenveto
1,5 vuotta
Sopimuksen mukaan
   
Etätoteutus
Verkossa
Ammatillinen koulutus

Käyttäytymisneuvoja ja ongelmakoirakouluttaja, aikuiskoulutus (verkko-opiskelu)

Käyttäytymisneuvojan ja ongelmakoirakouluttajan koulutuksen opiskeluun edellytetään Koulutusohjaajan koulutuksen käymistä alle.

Käyttäytymisneuvojan ja ongelmakoirakouluttajan -koulutuksessa opiskelet niin teoriaa kuin käytäntöä. Tapaamisten välillä teet kotitehtäviä, käytännön harjoittelua ja oikeiden asiakastapausten hoitamista.

Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia asioita:

 • Mikä on ongelmakoira
 • Millainen on hyvä ongelmakoirakouluttaja?
 • Ongelmakoiravastaanotto
 • Hyvä johtajuus, stressikäyttäytyminen ja rauhoittavat signaalit
 • Vaistonvarainen toiminta
 • Koirarodun vaikutus käyttäytymiseen
 • Rodun mukanaan tuomia ongelmia
 • Koiran muisti
 • Vaistojen mukanaan tuomia ongelmia
 • Pennut ja teini-ikäiset koirat sekä niiden tyypillisimmät ongelmat
 • Aikuiset ja seniori koirat sekä niiden tyypillisimmät ongelmat
 • Pelkokäyttäytyminen
 • Opittu käyttäytyminen
 • Haukkuminen
 • Koiran kehon kieli
 • Koiran aktivointi ja virikkeistäminen ja paljon muuta.

Lopputyönä suoritat käytännön näytön ja teorialopputyön opponointeineen. Suoritettuasi kaikki kotitehtävät ja lopputyöt saat koulutuksesta todistuksen.

Päästäksesi osallistumaan koulutukseen sinulla pitää olla koiralähtösen Koulutusohjaajan koulutus suoritettuna tai vastaavat tiedot pohjaksi.

Käyttäytymisneuvoja ja ongelmakoirakouluttaja verkkokoulutus

Käyttäytymisneuvojan ja ongelmakoirakouluttajan verkkokoulutuksia on kahdenlaisia. Voit opiskella joko Live-verkkokoulutuksessa tai Omatoimisessa verkkokoulutuksessa.

Live-verkkokoulutuksen verkkotapaamisissa on aina opettaja paikalla ja verkkotapaamisten päivämäärät on lyöty lukkoon. Live-verkkokoulutukset alkavat ja päättyvät määrättyinä päivinä. Live-verkkotapaamisista saat aina nauhoituksen. Näin sinulla on mahdollisuus saada läpikäyty informaatio vaikka et olisi pystynyt osallistumaan Live-verkkotapaamisiin.

Live-verkkokulutuksen voit suorittaa myös niin, ettet osallistu live-tapaamisiin vaan opiskelet seuraamalla nauhoitteita sekä tekemällä kotitehtäviä omaan tahtiisi.

Omaehtoinen verkkokoulutus toimii niin, että opiskelet itseksesi täysin omaan tahtiisi. Jos sinulle herää kysymyksiä voit aina kysyä opettajalta laittamalla hänelle viestiä sähköpostilla, soittamalla tai opintopohjassa. Omaehtoiseen verkkokoulutukseen voit lähteä mukaan milloin se sinulle parhaiten sopii. Opiskelutahdin määräät itse oman elämäntilanteesi mukaan.

Käyttäytymisneuvojan ja ongelmakoirakouluttajan molemmissa verkkokoulutuksissa opiskelet 49 osiota. Verkko-osioiden pituus on maksimissaan kaksi tuntia. Verkkotapaamisiin voit osallistua missä tahansa lienetkin. Lisäksi hoidat asiakkaiden ongelmatapauksia valvotusti koulutuksen aikana.

Käytännön harjoituksia teet tapaamisten välillä koiran/koirien kanssa. Videoit (esim. puhelimella) harjoitukset ja lähetät opettajalle kommentointia varten. Myöskin lopputyökurssi ja käytännön näyttö videoidaan palautteita varten.

Verkkokoulutus sopii sinulle, joka olet kiireinen tai sinun on hankalaa matkustaa opiskelun perässä. Tämä sopii myös sinulle, joka et pysty sitoutumaan määrättyihin opiskelupäiviin säännöllisesti.

Sinulla ei tarvitse olla omaa koiraa osallistuaksesi koulutukseen.

Käyttäytymisneuvojan ja ongelmakoirakouluttajan verkkokoulutuksen aikataulu

Päivämäärät: Seuraava koulutus alkaa syksyllä 2022

Verkkotapaamiset pidetään tiistaisin klo 18.00 (kesto noin 2 tuntia) verkossa ja viikonlopputapaamiset la + su klo 10–17.

Käyttäytymisneuvoja ja ongelmakoirakouluttaja monimuotokoulutus

Käyttäytymisneuvojan ja ongelmakoirakouluttajan monimuotokoulutuksessa opiskelet verkossa 49 live tapaamista ja lisäksi opiskelet kolme viikonloppua (la + su) ryhmäopiskeluna.

Verkkotapaamisiin voit osallistua missä tahansa lienetkin. Viikonloppuosiot järjestetään yhdessä sovittavassa paikassa. Jos korona tilanne ei salli tapaamisia, silloin myös viikonloput järjestetään verkossa.

Kotitehtävistä osan videoit (esim. puhelimella) palautteita varten. Lopputyön suoritat viimeisenä ryhmäviikonloppuna tai verkossa riippuen koronatilanteesta.

Tapaamisista verkossa saat nauhoituksen. Näin sinulla on mahdollisuus saada tapaamisissa läpikäyty informaatio, vaikka et olisi pystynyt osallistumaan siihen. Lisäksi nauhoituksista pystyt kertaamaan koulutuksessa käytyjä asioita – kertaus on opintojen äiti.

Sinulla ei tarvitse olla omaa koiraa osallistuaksesi koulutukseen mutta olisi hyvä jos sinulla on käytössä koira harjoituksia varten.

Hakeminen

Lisätietoja ja ilmoittautumiset yhteydenottolomakkeella tai puh +358 50 504 2109

Tutkinto / todistus

Käyttäytymisneuvoja ja ongelmakoirakouluttaja. Koulutuksesta saa todistuksen.

Aikataulu

2022

20.9. / 27.9. / 4.10. / 11.10. / 18.10. / 25.10. / 1.11. / 8.11. / 15.11. / 22.11. / 29.11. / 13.12. / 

2023

10.1. / 17.1. / 24.1. / 31.1. / 7.2. / 14.2. / 21.2. / 28.2. / 7.3. / 14.3. / 21.3. / 28.3. / 4.4. / 11.4. / 18.4. / 25.4. / 2.5. / 9.5. / 16.5. / 23.5. / 30.5. / 6.6. / 1. VKL 10.-11.6. / 2. VKL 5.-6.8. / 29.8. / 5.9. / 12.9. / 19.9. / 26.9. / 3.10. / 3. VKL 14-15.10 LOPPUTYÖ-VIIKONLOPPU.

Kustannukset

Verkkokoulutuksen hinta on yhdessä osassa maksettaessa 4 200 euroa (sis. alv).

Voit maksaa myös erissä esim. 300 euroa/kk + 10 euron laskutuslisä/lasku. Pienemmistä eristä sovitaan tarpeittesi mukaan.

Lisäksi asiakkaiden ongelmacaset maksavat 100 euroa, joka jaetaan asiakkaan ja opiskelijan kesken ja ne veloitetaan, kun case aloitetaan.

Hinta sisältää opetuksen, opetusmateriaalit, lopputyön käytännön ja teorian seurannan arviointeineen sekä opiskelun ulkopuolella tapahtuvan tarvittavan ohjauksen ja tietysti todistuksen hyväksytysti suoritetusta koulutuksesta. Lisäksi intensiivi- ja viikonloppukurssilla aamiaisen ja iltapäiväkahvit/-teet leivonnaisineen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Käyttäytymisneuvoja ja ongelmakoirakouluttaja, aikuiskoulutus (verkko-opiskelu)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute on kansainvälinen toimija koira-alalla. Dog Oriented Institute toteuttaa maailman laajuisesti koiralähtöisiä koira-alan ammatteihin tähtääviä ja täydentäviä koulutuksia. Koulutukset on tarkoitettu sinulle, joka haaveilet työskenteleväsi koirien parissa tulevaisuudessa tai sinulle, joka jo työskentelet koira-alalla, mutta haluat uutta ajatusmaailmaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Dog Oriented Institute ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Dog Oriented Institute


 Näytä puhelinnumero
doi.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Käyttäytymisneuvoja ja ongelmakoirakouluttaja, aikuiskoulutus (verkko-opiskelu) täytä seuraavat tiedot:

Minuun voi olla yhteydessä puhelimitse
klo 10–12
klo 12–14
klo 14–16
klo 16–18