Ammatillinen koulutus

Koirien koulutusohjaaja, aikuiskoulutus (verkko-opiskelu)

Pituus
6 kuukautta
Seuraava aloitus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
6 kuukautta
Seuraava aloitus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Koirien koulutusohjaaja, aikuiskoulutus (verkko-opiskelu)

Koulutusohjaajan verkkokoulutuksessa opiskelet niin teoriaa kuin käytäntöä.

Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia asioita:

 • Koira eläimenä
 • Hyvä johtajuus on vanhemmuutta
 • Koiralähtöisyys
 • Koiran kommunikointi
 • Rauhoittavat signaalit
 • Koiran stressikäyttäytyminen
 • Oman kehon käyttö koulutuksessa
 • Kurssien suunnittelu
 • Palkitseminen
 • Virikkeistäminen
 • Koiran oppiminen
 • Muistilla on väliä 
 • Ihmisten opettaminen
 • Onnistuneen oppimisen osa-alueet ja paljon muuta

Tapaamisten välillä teet kotitehtäviä ja käytännön harjoittelua. Lopputyönä suoritat käytännön näytön koirien kanssa ja suunnittelemasi kurssin ohjaamisen asiakkaille. Suoritettuasi kaikki kotitehtävät ja lopputyöt saat koulutuksesta todistuksen.

Koulutusohjaajan koulutuksen jälkeen sinulla on osaamista mm. suunnitella ja ohjata kursseja, pitää luentoja, perustaa päivähoidon ja tehdä monenlaisia muita koira-alan töitä. Valmistuttuasi sinulla on osaamista lähteä tekemään suoraan töitä koirien kanssa.

Lisäksi sinulla on mahdollisuus jatkaa opiskelua Käyttäytymisneuvojan ja ongelmakoirakouluttajan -koulutuksessa ja valmistua koiralähtöiseksi käyttäytymisneuvojaksi jaongelmakoirakouluttajaksi.

Koulutusohjaajan verkkokoulutus

Koulutusohjaajan verkkokoulutuksia on kahdenlaisia. Voit opiskella joko live-verkkokoulutuksessa tai omatoimisessa verkkokoulutuksessa.

Live-verkkokoulutuksen verkkotapaamisissa on aina opettaja paikalla ja verkkotapaamisten päivämäärät on lyöty lukkoon. Live-verkkokoulutukset alkavat määrättyinä päivinä ja päättyvät määrättyinä päivinä. Live-verkkotapaamisista saat aina nauhoituksen. Näin sinulla on mahdollisuus saada läpikäyty informaatio vaikka et olisi pystynyt osallistumaan Live-verkkotapaamisiin. Koulutusmateriaalit ovat käytössäsi niin kauan kunnes olet valmistunut.

Omatoiminen verkkokoulutus taas toimii niin, että opiskelet itseksesi täysin omaan tahtiisi. Jos sinulle herää kysymyksiä voit aina kysyä opettajalta laittamalla hänelle viestiä sähköpostilla tai opintopohjassa. Omatoimiseen verkkokoulutukseen voit lähteä mukaan milloin se sinulle parhaiten sopii. Opiskeluntahdin määräät itse oman elämäntilanteesi mukaan. Omatoimisessa verkkokoulutuksessa materiaalit ovat sinulla käytössä niin kauan kun niitä tarvitset ja olet valmistunut koulutuksesta.

Koulutusohjaajan molemmissa verkkokoulutuksissa on 20 osiota. Verkko-osioiden pituus on maksimissaan kaksi tuntia. Verkkotapaamisiin voit osallistua missä tahansa lienetkin.

Käytännön harjoituksia teet kotona koiran/koirien kanssa. Videoit harjoitukset ja lähetät opettajalle kommentointia varten. Myöskin lopputyökurssi ja käytännön näyttö videoidaan palautteita varten.

Verkkokoulutus sopii sinulle, joka olet kiireinen tai sinun on hankalaa matkustaa opiskelun perässä. Tämä sopii myös sinulle, joka et pysty sitoutumaan määrättyihin opiskelupäiviin säännöllisesti.

Sinulla ei tarvitse olla omaa koiraa osallistuaksesi koulutukseen mutta sinulla on hyvä olla koira käytettävissä harjoituksissa.

Hakeminen

Lisätietoja ja ilmoittautumiset yhteydenottolomakkeella tai puh +358 50 504 2109. Ilmoittautua voi myös Dog Oriented Instituten omien verkkosivujen doi.fi kautta.

Tutkinto / todistus

Koirien koulutusohjaajan koulutus. Koulutuksesta saa todistuksen.

Aikataulu

Koulutusohjaajan LIVE-verkkokoulutus:

SYKSY 2023 4.9., 11.9., 18.9., 25.9., 2.10., 9.10., 16.10., 23.10., 30.10., 6.11., 13.11., 20.11., 27.11., 4.12., 11.12., 18.12. KEVÄT 2024 8.1., 15.1., 22.1., 29.1.

Koulutuksessa opiskelet kuusi kuukautta. Tapaamiset maanantaisin.

Koulutusohjaajan OMATOIMINEN verkkokoulutus:

Päivämäärät: Voit aloittaa koulutuksen milloin vain kun se parhaiten sinulle sopii. Opiskelet täysin omaan tahtiin, ja valmistut, kun se sinusta hyvältä tuntuu. 

Kustannukset

Koulutuksen kokonaishinta on kaikissa koulutustavoissa 2100 euroa (sis. alv). 

Voit maksaa myös erissä esim. 350 euroa/kk + 10 euron laskutuslisä/lasku. Jos haluat maksaa pienemmissä erissä niin ole yhteydessä ja sovitaan kuukausittainen maksu tarpeittesi mukaan.

Hinta sisältää opetuksen, opetusmateriaalit, lopputyön käytännön ja teorian seurannan arviointeineen sekä opiskelun ulkopuolella tapahtuvan tarvittavan ohjauksen ja tietysti todistuksen hyväksytysti suoritetusta koulutuksesta. Lisäksi intensiivi- ja viikonloppu-opiskelussa aamiaisen ja iltapäiväkahvit/-teet leivonnaisineen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Koirien koulutusohjaaja, aikuiskoulutus (verkko-opiskelu)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.