Vanhustyön erikoisammattitutkinto

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto
Yhteenveto
180 os
Jatkuva haku
Viimeinen hakuaika: Joustavasti
   
Etätoteutus
Verkossa
Erikoisammattitutkinnot

Video

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto

Vanhustyön erikoisammattitutkinto

Haluatko syventää vanhustyön osaamistasi? Tarvitsetko lisää ammattitaitoa toimia vaativissa sosiaali- ja terveysalan tehtävissä?

Vanhustyön erikoisammattitutkinnon suorittamalla edistät ammattisi hallintaa ja monialaista osaamistasi sosiaali- ja terveysalalla. Tutkinnon suorittaminen antaa valmiudet kehittää vanhustyötä asiantuntijana erilaisissa toimintaympäristöissä yhteistyössä verkoston eri toimijoiden kanssa. 

Hakeminen

Hakijan tulee olla sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilö. Koska vanhustyön erikoisammattitutkinnossa keskeisenä teemana on alan kehittäminen, koulutuksen suorittaminen edellyttää työpaikkaa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vanhustyön erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto | Ekami

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto on monialainen toisen asteen ammatillinen oppilaitos. Ekami järjestää ammatillista koulutusta neljällä kampuksella Kotkassa ja Haminassa. Lähes 350 ekamilaista auttaa yli 7000 opiskelijaa kehittymään tekijöiden tekijöiksi, oman alansa ammattilaisiksi. Ekamissa ammattiin opiskelu on hyvä valinta – olitpa nuori tai...


Lue lisää oppilaitoksesta Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto

Kymenlaaksonkatu 29
48100 Kotka

 Näytä puhelinnumero
www.ekami.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Vanhustyön erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: