Tulevaisuuden liikennejärjestelmät | insinööri (YAMK) | monimuoto

Hämeen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1-2 vuotta
suomi
Ylemmät AMK-tutkinnot
Riihimäki, Verkossa
marker Hakuaika käynnissä

Alkavat koulutukset
Riihimäki
Syksy

Verkossa
Syksy
Tulevaisuuden liikennejärjestelmät | insinööri (YAMK) | monimuoto

Tulevaisuuden liikennejärjestelmät | insinööri (YAMK) | monimuoto

Koulutus soveltuu sinulle, jos olet kiinnostunut syventämään liikennealan osaamistasi tai ymmärrystäsi liikennejärjestelmästä kokonaisuutena. Ohjelman puitteissa on mahdollista myös kehittyä liikenteen tutkijana jatkaen ammatilliseen tohtoritutkintoon. 

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen laajuus on 60 opintopistettä ja opiskelu kestää 1–2 vuotta. Koulutuskokonaisuus muodostuu 25 opintopisteen laajuisista ammatillisista opinnoista, 5 opintopisteen laajuisista viestinnän ja tutkimusmenetelmien opinnoista sekä 30 opintopisteen opinnäytetyöstä. Koulutuksen opetussuunnitelma on esitelty opinto-oppaassa.

Opintojen keskeisiä sisältöjä ovat:

  • liikkumisen ja yhdyskuntarakenteen muutokset uusien ilmiöiden myötä ja näiden vaikutukset liikennesuunnitteluun
  • liikennejärjestelmän ymmärtäminen osana yhdyskuntarakennetta ja näistä syntyvä dynamiikka
  • tavoitteiden, vaikutusten arvioinnin ja suunnitteluratkaisujen kokonaisuus
  • kestävän kehityksen tavoitteiden tuominen liikennesuunnitteluun. 

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan verkkopainotteisina opintoina, mikä mahdollistaa työn ohessa opiskelun. Työn ohessa opiskelu vaatii oman ajankäytön suunnittelua, sillä opinnoille on tarpeen varata aikaa joka viikko. Opintojen suunnittelu ottaa huomioon lähtökohtasi ja yksilölliset tarpeesi aikuisopiskelijana.

Osana opintoja on iso harjoitustyö, jota voit tehdä itsenäisesti. Harjoitustyö koostuu kolmesta osasta. Osien välissä pidetään aina edellisen osan purku ja uuden osan alustus. Nämä tilaisuudet toteutetaan hybriditilaisuuksina, joihin voit osallistua joko paikan päällä tai etänä. Teoriaopetus toteutetaan pääasiassa webinaareina, joista otetaan myös tallenteet. Opintoihin kuuluu yleisölle avoin seminaari keväällä. Seminaaria voi seurata myös etänä.

Sinun tulee siis sitoutua tulemaan Riihimäen kampukselle vähintään kahdesti opintojen aikana: elokuussa toiselle orientaatiopäivälle ja loppukeväästä harjoitustöiden yhteiseen esittelyyn. Opintojen aikana on mahdollisuus osallistua omakustanteiselle ulkomaan ekskursiolle.

Opinnäytetyö on itsenäisesti toteutettava työelämälähtöinen projekti, jota ohjaavat kokeneet opinnäytetyöohjaajat. Opinnäytetyöprosessi sisältää väli- ja loppuseminaarin, joihin osallistuminen on pakollista.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Voit hakea koulutukseen, jos sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä kaksi vuotta tutkinnon jälkeistä työkokemusta asianomaiselta alalta. Tarkista hakukelpoisuusvaatimukset joko HAMKin sivuilta tai opintopolku.fi -palvelusta. Hakuun liittyy ennakkotehtävä.

Tutkinto / todistus

Insinööri (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tulevaisuuden liikennejärjestelmät | insinööri (YAMK) | monimuoto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen ammattikorkeakoulu

Hämeen ammattikorkeakoulu | HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) tarjoaa iloisen ja innostuneen yli 8000 opiskelijan yhteisön, roppakaupalla mahdollisuuksia kansainvälistymiseen sekä tiiviit yhteydet työelämään. HAMKista valmistuneiden työllistymisaste on maan korkeimpia, samoin kuin yrittäjiksi opintojensa jälkeen ryhtyvien osuus. Hämeen ammattikorkeakoulussa on tarjolla lähes 30 AMK-tutkintoa ja 10...


Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen ammattikorkeakoulu

Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hamk.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tulevaisuuden liikennejärjestelmät | insinööri (YAMK) | monimuoto täytä seuraavat tiedot:

Uutiskirje
Haluan tilata HAMKin uutiskirjeen