Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kauppatieteiden kandidaatti | Bachelor of Arts in Business and Management etäopiskeluohjelma

HELBUS Helsinki School of Business
Yhteenveto
2–3 vuotta
englanti
   
Osa-aikainen
Verkossa
Pääaineopinnot ja kandidaatin tutkinnot

Kauppatieteiden kandidaatti | Bachelor of Arts in Business and Management etäopiskeluohjelma

Kauppatieteiden kandidaatti | Bachelor of Arts in Business and Management etäopiskeluohjelma, HELBUS

Kauppatieteiden kandidaatti, Bachelor of Arts in Business and Management etäopiskeluohjelma

HELBUS tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden suorittaa englantilaisen University of Northamptonin kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon Bachelor of Arts (Hons) in Business and Management etänä. Etäopiskeluohjelmassa opiskelet ensimmäiset neljä lukukautta kansainvälisten professorien mielenkiintoisessa ohjauksessa.

Koulutuksen toteutus

Etäopiskelumahdollisuus tarjotaan kahden ensimmäisen vuoden opinnoissa, ja menestyminen vaatii erityisen hyviä itsenäisen opiskelun ja ajanhallinnan taitoja. Kanssakäynti kokeneiden etäopettajien kanssa tapahtuu virtuaaliluokassa.

Opiskelu painottuu itsenäiseen opiskeluun ja verkkoluentoihin valmistautumiseen.  Jokainen moduli kestää seitsemän viikkoa ja verkkoluennot ovat yleensä tiistai- tai torstai-iltaisin. Kesälukukaudella ei ole opintoja, joten kanditutkinnon suorittaminen kestää yleensä noin 3 vuotta.

Kauppatieteiden kandidaatin (Bachelor of Arts) tutkinnolla voit hakea opiskelemaan suomalaisiin ja ulkomaisiin maisterin ohjelmiin.

Hakeminen

HELBUSin Etäopiskeluohjelma on joustava vaihtoehto sinulle, joka olet täysipäiväisesti töissä opintojen ohella, tai jolla on esim. kilpaurheilun takia paljon kisamatkoja.

Jos elämäntilanteesi muuttuu, voit liittyä nopeasti etenevään kokopäiväiseen ohjelmaan. Voit osallistua ohjelmaan ilman, että asut pääkaupunkiseudulla tai edes Suomessa.

Tutkinto / todistus

Kauppatieteiden kandidaatti, Bachelor of Arts (Hons) in Business and Management, tutkinnon myöntää University of Northampton Englannista.

Kustannukset

Opiskelu on maksullista. Opiskelupaikka HELBUS:ssa oikeuttaa hakemaan KELAn opintotukea. Kysy lisätietoa opintomaksuista suoraan oppilaitokselta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kauppatieteiden kandidaatti | Bachelor of Arts in Business and Management etäopiskeluohjelma? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

HELBUS Helsinki School of Business

HELBUS Helsinki School of Business

HELBUS on yksityinen kauppakorkeakoulu, jossa voit suorittaa englantilaisen yliopiston, University of Northamptonin (UoN), kauppatieteiden kandidaatin tai kauppatieteiden maisterin (MBA) tutkinnon kokonaan Suomessa. HELBUSin ohjelmat opiskellaan englanniksi kansainvälisten opettajien johdolla intensiivisessä tahdissa. University of Northampton on englantilainen yliopisto, jolla on oikeus...


Lue lisää oppilaitoksesta HELBUS Helsinki School of Business ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

HELBUS Helsinki School of Business

Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.helbus.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kauppatieteiden kandidaatti | Bachelor of Arts in Business and Management etäopiskeluohjelma täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: