Sivuston käyttötapa: Mobiili

Maatalousalan perustutkinto | eläintenhoitaja

Kainuun ammattiopisto
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Ammatilliset perustutkinnot
Kajaani, Verkko- tai etäopiskelu
Alkavat koulutukset
Kajaani Viimeinen hakuaika
Joustavasti  (suomi)
Yhteishaku / jatkuva haku
Verkko- tai etäopiskelu
Joustavasti  (suomi)
Jatkuva haku

Maatalousalan perustutkinto | eläintenhoitaja

Maatalousalan perustutkinto, eläintenhoitaja, Kainuun ammattiopisto

Maatalousalan perustutkinto, eläintenhoitaja

Eläintenhoitajan koulutuksessa opiskellaan eri kotieläinten hoitamista ja hyvinvoinnista huolehtimista. Kainuun ammattiopistossa keskitytään Kainuun alueella yleisimmin esiintyviin kotieläimiin, sillä se palvelee parhaiten opiskelijoiden työllistymistä valmistumisen jälkeen. Yleisimmät kotieläimet tällä alueella ovat nauta, hevonen ja koira. Muihin eläimiin voi tutustua työssäoppimisen kautta.

Koulutuksen sisältö

Eläintenhoitajan koulutuksessa osaaminen hankitaan käytännönläheisesti työskentelemällä koulutilan navetassa, tallissa ja koirakeskuksella. Lisäksi oppiminen tapahtuu työssäoppimalla eläinalan yrityksissä. Eläintenhoitajan koulutuksessa keskitytään seuraaviin aiheisiin:

  • eläinten lajinmukainen käyttäytyminen ja hyvinvointi
  • eläinten ruokinta ja hoitaminen tuotantovaiheen ja iän mukaan
  • yrittäjyys
  • asiakaspalvelu.

Maatalousalan perustutkinto, eläintenhoitajan opinnot toteutetaan myös verkko-opintoina ja todellisissa yrityksissä oppien. Opintoja on mahdollisuus henkilökohtaistaa tarpeen mukaan lähi- ja monimuotoryhmän mukaan.


Eläintenhoitajan koulutuksen jälkeen

Eläintenhoitajan työpaikkoja on kasvavilla kotieläintiloilla, hevosalan yrityksissä, eläinhoitoloissa, eläintarvikekaupoissa sekä kotieläimiin liittyviä ohjelmapalveluja tarjoavissa matkailualan yrityksissä. Myös jatko-opiskelumahdollisuudet ovat erinomaiset.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Maatalousalan perustutkinto, eläintenhoitaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maatalousalan perustutkinto | eläintenhoitaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kainuun ammattiopisto

Kainuun ammattiopisto

Kainuun ammattiopisto

Kainuun ammattiopisto (KAO) järjestää toiseen asteen ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille. Vuosikymmenten saatossa KAO:sta on kasvanut ja kehittynyt monialainen toimija, jonka kädenjälki näkyy vahvana kainuulaisessa työelämässä. Perustehtävän, ammatillisen koulutuksen vastuullisen järjestämisen lisäksi, KAO toimii aktiivisesti alueen elinkeinoelämän kehittämiseksi ja kasvualojen...


Lue lisää oppilaitoksesta Kainuun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kainuun ammattiopisto

Opintie 3
87101 Kajaani

 Näytä puhelinnumero
www.kao.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Maatalousalan perustutkinto | eläintenhoitaja täytä seuraavat tiedot: