Sosiaali-ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen | YAMK | verkkototeutus

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Etätoteutus
Verkossa
Ylemmät AMK-tutkinnot

Sosiaali-ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen | YAMK | verkkototeutus

Ylempi korkeakoulututkinto on tarkoitettu sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinnon (sairaanhoitaja (AMK), terveydenhoitaja (AMK), kätilö (AMK), ensihoitaja (AMK), sosionomi (AMK), röntgenhoitaja (AMK), laboratoriohoitaja (AMK), bioanalyytikko (AMK), yhteisöpedagogi (AMK), fysioterapeutti (AMK), toimintaterapeutti (AMK), geronomi (AMK) tai jalkahoitaja (AMK) suorittaneille ja vähintään kahden vuoden työkokemuksen omaaville. Työkokemus voi olla hankittu korkeakoulututkinnon jälkeen tai aiemmin suoritetun opistoasteen tai ammatillisen korkea-asteen tutkinnon suorittamisen jälkeen siltä alalta, jolle on hakeutumassa.

Opintojen sisältö ja toteutus

Opiskelussa korostuvat pedagogiset menetelmät, joiden avulla opiskelija oppii ratkaisemaan työelämän haasteita. Opintojen laajuus on 90 opintopistettä. Opinnot kestävät noin kaksi vuotta työn ohessa. Koulutus on suunniteltu jo  työelämässä toimiville ammattilaisille. Opinnot toteutuvat verkko- ja etäopetuksena. Tärkeää opinnoissa on kriittinen, tutkiva, reflektoiva ja kehittävä opiskeluote. Opinnot toteutuvat osittain yhdessä mm. Kajaanin ammattikorkeakoulun muiden alojen ylempi (AMK) opiskelijoiden kanssa. Lisäksi osa opinnoista mahdollistuu kansallisissa ja kansainvälisissä verkko-oppimisympäristöissä. Tavoitteena on edistää opiskelijoiden ja opiskelijaryhmien yhteisöllistä oppimista ja verkostoitumista.  

Hakeminen

YAMK-koulutukseen voit hakeutua, jos Sinulla on terveysalan
ammattikorkeakoulututkinto: sairaanhoitaja (AMK), terveydenhoitaja (AMK), kätilö (AMK) tai ensihoitaja (AMK). Lisäksi Sinulla pitää olla vähintään kolmen vuoden työkokemus terveysalalta korkeakoulututkinnon jälkeen.

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (ylempi AMK), terveydenhoitaja (ylempi AMK), Master of Health Care

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali-ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen | YAMK | verkkototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...


Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

 Näytä puhelinnumero
www.kamk.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sosiaali-ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen | YAMK | verkkototeutus täytä seuraavat tiedot: