Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tradenomi (AMK) | Tietojenkäsittely I verkkototeutus

Karelia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Etätoteutus
Verkossa
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
Tietojenkäsittelyopiskelija

Tradenomi (AMK) | Tietojenkäsittely I verkkototeutus

Tietojenkäsittelyn tradenomina olet peliohjelmoinnin, verkkosovelluskehityksen tai digitaalisen liiketoiminnan osaaja. Osaat pelien, tietojärjestelmien ja verkkosovellusten tuottamis- ja käyttöönottoprosessin periaatteet niin teoriassa kuin käytännössä. Määrittelet, suunnittelet, ohjelmoit ja testaat helppokäyttöisiä ja korkeatasoisia pelejä, tietojärjestelmiä tai verkko- ja tietokantapalveluita. Tiedät erilaisten ICT-kehitystehtävien luonteen ja kehitystoiminnan kokonaisuuden hajautetuissa tuotanto- ja kehittämisympäristöissä.

Tietojenkäsittelyn tradenomina ymmärrät tietotekniikan merkityksen osana organisaation toimintaa ja sen roolin toiminnan kehittämisessä. Kykenet luovaan ongelmanratkaisuun ja osaat toimia projektin vetäjänä.

Tutkinnon sisältö

Opintojen yhteisissä opintojaksoissa opiskelet esimerkiksi ohjelmointia, käyttöjärjestelmiä, tekoälyn ja robotiikan hyödyntämistä sekä kieliopintoja. Ensimmäisen opiskeluvuoden jälkeen suuntaat opintosi sinua eniten kiinnostavaan sisältöön:

Pelikehityksessä kehität rautaista ohjelmointiosaamistasi erilaisten peligenrejen toteutuksissa. Matematiikassa opit hyödyntämään ohjelmoinnissa tarvittavia matriiseja ja vektoreita. Otat haltuun pelilogiikan visuaalisen ohjelmoinnin avulla. C++-kieltä opiskeltuasi pääset käsiksi rankempaan koodaukseen nykyaikaisen pelimoottorin parissa. Otat haltuusi grafiikan tuottamisen 3D-mallintamisesta varjostinohjelmointiin. Opit rakentamaan seuraavan sukupolven oppivaa tekoälyä pelihahmoille ennustavien saalistusalgoritmien sekä ajattelua ohjaavien käytöspuiden avulla. Päivität osaamisesi VR-teknologioista sekä opit toteuttamaan niillä vaativia visualisointeja.

Digitaalisen liiketoiminnan opinnoissa pääset syventymään erilaisiin liiketoiminnan prosessien kehittämisen malleihin ja teknologioihin, niin kaupan kuin teollisuuden ratkaisujen parissa. Jos digitaalinen kaupankäynti, yritysjärjestelmät, tekoäly ja automaatio, tietohallinto ja tietoturva, teollinen internet tai isojen datamassojen hyödyntäminen kiinnostavat sinua - tämä on elämäsi mahdollisuus!

Jatkamalla ICT-polkuopintoja (ensimmäisenä opiskeluvuotenasi suoritit jo osan), perehdyt syvällisesti tietorakenteisiin ja algoritmeihin sekä hajautettuihin ja samanaikaisiin järjestelmiin. ICT-polkuopinnot sujuvoittavat myöhemmin maisteriopintoja Itä-Suomen yliopistossa. Koulutuspolku on Itä-Suomen yliopiston, Karelia-ammattikorkeakoulun ja Savonia-ammattikorkeakoulun yhteinen toteutus ja lisää valinnaisuutta opinnoissa jo tradenomiksi opiskelun aikana.

Tietojenkäsittelyä opiskellaan erilaisissa projekteissa. Niissä opetus voidaan mukauttaa nopeasti kehittyvän alan vaatimuksiin ja haasteisiin. Tietojenkäsittelyn opinnoissa korostuu työskentely hajautetuissa toimintaympäristöissä. Opiskelet verkossa monimuoto-opintoina päiväaikaan. Tarjoamme joustoa opiskelupaikan ja tietyissä opintojaksoissa myös opiskeluajan valinnassa. Kareliassa joustavoitat opiskeluasi myös käyttämällä omaa tietokonettasi. 

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tradenomi (AMK) | Tietojenkäsittely I verkkototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu – tulevaisuuden työelämän tarpeisiin

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...


Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Karelia-ammattikorkeakoulu

Tikkarinne 9
80200 Joensuu

 Näytä puhelinnumero

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tradenomi (AMK) | Tietojenkäsittely I verkkototeutus täytä seuraavat tiedot: