Sivuston käyttötapa: Mobiili

Yrittäjyyden ammattitutkinto

Keuda
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotukikelpoinen
Ammattitutkinnot
Järvenpää, Verkossa

Alkavat koulutukset
Järvenpää
Joustavasti

Järvenpää
Joustavasti

Verkossa
Joustavasti
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Yrittäjyyden ammattitutkinto

Suunnitteletko yrityksen perustamista tai oletko jo toimiva yrittäjä? Tai innostaako kenties yritysneuvojana toimiminen?

Saat tuhdit eväät yrittäjyyteen tai yritysneuvontaan sekä paljon käytännön työkaluja. Yrittäjyyden ammattitutkinto sopii sekä alkaville yrittäjille että jo kokemusta keränneille tai sukupolvenvaihdostilanteisiin. Tutkinnossa työstät mentorin tuella oman yrityksesi suunnitelmia: täsmennät liikeideaasi, terävöität tuotteesi tai palvelusi ja otat myynnin ja markkinoinnin kokonaisvaltaisesti haltuun. Ja viet nämä kaikki jokapäiväiseen käytäntöön. Yritysneuvojan tutkinnossa saat eväät toisten yritysten ohjaamiseen ja neuvontaan.

Koulutuksen sisältö

Koulutus käsittää suuntautumisvaihtoehdosta riippuen keskeisiä asioita yritystoiminnan suunnittelusta ja käynnistämisestä tai jo toimivan yritystoiminnan analysointia ja kehittämistä. Tämän lisäksi voit valita juuri sinulle tarpeellisia valinnaisia osioita kuten esimerkiksi myynti ja markkinointi, talouden tulosten varmistaminen ja kehittäminen, tuotteiden ja palveluiden kehittäminen, verkkokaupan perustaminen ja kehittäminen tai vaikka liiketoiminnan osa-alueen digitalisointi. Halutessasi voit suorittaa myös yksittäisiä tutkinnon osia.

Kolme suuntautumisvaihtoehtoa

  • Yritystoimintaa suunnitteleva
  • Yritystoimintaa kehittävä
  • Yritysneuvoja

Tutkinnon suorittaminen

Valmennus koostuu orientaatiopäivästä, 12 lähiopetuspäivästä sekä ohjaustapaamisista. Lähiopetuspäivien välillä osallistujat työstävät oman yrityksensä suunnitelmia.

Opintojen kesto on yksilöllinen ja pohjautuu henkilökohtaiseen osaamisen kehittämissuunnitelmaan (HOKS). Keskimäärin koulutus kestää 1 – 1,5 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Jos sinulla on alan yritys tai työpaikka, voit suorittaa koulutuksen yrittäjän oppisopimuksella tai oppisopimuksella.

Ammattilaisen tärkeimmät ominaisuudet TOP 3

  • Uskallus, rohkeus ja riskinottokyky
  • Itsenäisyys, organisointitaidot ja luovuus
  • Päättäväisyys ja halu menestyä

Työllistyminen

Yrittäjyyden ammattitutkinnon jälkeen sinulla on valmiudet työllistää itsesi yrittäjänä, franchising-yrittäjänä, yrittäjämäisessä toiminnassa tai yritysneuvojana.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan jatkuvassa haussa täyttämällä hakulomake Keudan nettisivuilla.

Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, joka arvioidaan opettajan haastattelussa.

Koulutukseen osallistuminen edellyttää riittävää osaamista omalta alalta sekä yrittäjyyttä, yrittäjämäisessä tehtävässä toimimista tai aitoa kiinnostusta ryhtyä yrittäjäksi.

Tutkinto / todistus

Yrittäjyyden ammattitutkinto

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrittäjyyden ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Yrittäjyyden ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: