Sosiaali- ja terveysala | Uudistava johtaminen | YAMK | verkko-opinnot

LAB-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Etätoteutus
Verkossa
Ylemmät AMK-tutkinnot

Sosiaali- ja terveysala | Uudistava johtaminen | YAMK | verkko-opinnot

Uudistava johtaminen -koulutuksen lähtökohtana on yhteiskunnan ja työelämän nopea ja laaja rakenteellinen muutos, jossa on keskeistä tiedon ja innovaatioiden yhdessä luominen. Koulutuksen tavoitteena on syventää, tuottaa ja jakaa uutta tietoa ja osaamista työelämän ja organisaatioiden uudistamiseen ja uudistumiseen. Koulutuksen keskiössä ovat johtaminen, tulevaisuuden skenaariot ja strategiat, asiakkuusjohtaminen, verkottuminen sekä innovatiivisuus ja luovuus.

Sosiaali- ja terveysalalla Uudistava johtaminen – koulutuksen lähtökohtana ovat sosiaali- ja terveysalan rakenteellinen uudistus ja siihen liittyvät eritasoiset muutokset. Sote –uudistuksessa tarvitaan eri palvelutuottajien verkottumista, yhteistyötä korostavaa johtamista sekä erityisesti ihmisten johtamisen ja monialaisen työskentelyn painottamista työskentelyssä. Sosiaali- ja terveysalan johtamisen tavoitteena on kaikkien työntekijöiden osaamisen ja innovatiivisuuden saaminen käyttöön. Uudistaminen ja kehittäminen ovat nykyisten ja tulevaisuuden asiakkaiden saamien sosiaali- ja terveyspalvelujen vaikuttavuuden turvaamista. Valmistuttuasi osaat johtaa, kehittää ja uudistaa sosiaali- ja terveysalan työyhteisöä, palvelualuetta sekä johtaa erilaisia muutos- ja kehittämishankkeita.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen sisältönä ovat tulevaisuuden toimintaympäristö ja strategia, uudistuva ja uudistava johtaminen, innovatiivisuuden, osaamisen ja tiedon johtaminen ja jakaminen sekä sosiaali- ja terveysalan taloudelliset reunaehdot ja niiden muutokset.

Lähiopetusta on arkipäivisin 2-3 kertaa kuukaudessa. Verkko-osallistumismahdollisuus.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Fysioterapeutti (ylempi AMK), Sairaanhoitaja (ylempi AMK), Sosionomi (ylempi AMK)

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa koulutusta viidellä eri alalla: hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketalous, muotoilu, kuvataide ja visuaalinen viestintä, sosiaali- ja terveysala sekä tekniikka. LAB syntyi halusta uudistaa korkeakoulutusta ja työelämää — tehdä...


Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

LAB-ammattikorkeakoulu

Kirkkokatu 27
15140 Lahti