Ammatillinen koulutus

RPM®

Les Mills, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Pituus
2 päivää
Opiskelukieli
englanti
Hinta
400 EUR + alv 24% (yht.496 EUR)
Seuraava aloitus
15 kesäkuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
Pituus
2 päivää
Opiskelukieli
englanti
Hinta
400 EUR + alv 24% (yht.496 EUR)
Seuraava aloitus
15 kesäkuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
alkaen 400 EUR + alv 24% / osallistuja

Video

RPM®

RPM®

Kouluttaudu RPM®-ohjaajaksi

Rakastatko treenaamista ja sytytkö erityisesti pyöräilystä? Siinä tapauksessa RPM®-peruskoulutus on juuri sinulle!

RPM® on yksinkertainen ja tehokas sisäpyörällä tehtävä kestävyystreeni, joka huokuu energiaa. Tunnilla poljetaan haastavia mäkiosuuksia, nopeita tasamaaosuuksia ja sykettä nostattavia intervalleja. Säädät itse pyörän vastusta, joten voit säädellä tunnin tehokkuutta omien treenitavoitteitesi mukaiseksi.

RPM®-ohjaajalla on hyvä olla kokemusta pyöräilystä/sisäpyöräilystä, sekä haastavasta kestävyysharjoittelusta.

Lataa Les Millsin esite

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa yhdistyvät teoria ja käytännön harjoitukset, joten pääset hiomaan suoritustekniikkaasi ja ohjaamistasi. Saat koulutuksen aikana molemmista yksilöllistä palautetta, mikä auttaa sinua kehittymään ohjaajana jo koulutuksen aikana. Koulutuksen aikana pidetään huoli, että myös koulutuksen jälkeen sinulla on tarvittavat työkalut kehittyäksesi.

Les Mills -ohjaajan lisensiointi

Hyväksytyn peruskoulutuksen suorittamisen jälkeen voit alkaa ohjaamaan tunteja keskuksissa, joilla on kyseisen lajin lisenssi. Sinulla on kaksi kuukautta aikaa kuvata lisenssivideo ja lähettää se arvioitavaksi. Kun lisenssivideosi on läpäissyt arvioinnin, olet lisensoitu Les Mills -ohjaaja. Koska lisenssi on kansainvälinen, voit hakea töitä yli 20 000 lisensoidulta salilta 100 eri maasta.

Näin haet mukaan

Koulutus ei vaadi sinulta aiempaa kokemusta. On kuitenkin tärkeää huomioida, että koulutus on fyysisesti rankka. Sinun tulee siis olla fyysisesti hyvässä kunnossa ja on suositeltavaa, että olet osallistunut kyseisen lajin tunneille ennen koulutukseen osallistumista.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

15 kesäkuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • englanti

Kysy lisätietoja

  • Lähiopetus
  • Helsinki

Hakeminen

Les Mills -peruskoulutukseen osallituminen ei vaadi aikaisempaa ohjaajakokemusta. Pyrimme osallistavaan ympäristöön, jossa jokainen voi kukoistaa, vaikka koulutus voikin olla fyysisesti haastava. Jotta saat mahdollisimman paljon irti koulutuksesta, on hyvä fyysinen kunto, sekä aikaisempi kokemus kyseisen lajin tunneista iso etu.

Tutkinto / todistus

Koulutuksen jälkeen, saat kyseisen lajin kansainvälisen ohjaajalisenssin. Les Mills -ohjaajana, voit hakea töihin yli 20 000 kuntokeskukseen yli 100 maassa.

Kustannukset

Saadaksesi 25% opiskelija-alennuksen, käytä koodia: STUDENT25 ja saat koulutuksen hintaan 372 EUR. (Norm. hinta 496 EUR.)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta RPM®? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Les Mills
Biblioteksgatan 29
114 35 Stockholm

Tervetuloa Les Millsille! Tarjoa muille elämää mullistavia treenikokemuksia kouluttautumalla Les Mills -ohjaajaksi! Saat mahdollisuuden hakea työpaikkaa yli 20 000 keskuksesta yli 100 maassa. Les Millsin pitkälle kehitetyt ja valmiiksi koreografioidut ryhmäliikuntatunnit tarjoavat turvallisen, tehokkaan ja hauskan treenin, jotka pohjautuvat viimeisimpiin tieteellisiin...

Lue lisää oppilaitoksesta Les Mills ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu