Isännöinnin ammattitutkinto

OSAO
Yhteenveto
1 vuosi
Ammattitutkinnot
Verkossa

Alkavat koulutukset
Verkossa
Joustavasti

Verkossa
Kysy lisätietoja

Isännöinnin ammattitutkinto

Isännöinnin ammattitutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat toimineet kiinteistöalan tehtävissä (esim. isännöitsijänä, kiinteistöpäällikkönä, kiinteistösihteerinä, vuokravalvojana tai kiinteistöalan kirjanpitäjänä) muutamia vuosia tai ovat vasta aloittaneet isännöintitehtävissä. Tutkinnon osaamisala on asunto-osakeyhtiön isännöinti ja koulutus toteutetaan joustavasti verkko-opiskeluna. Koulutukseen kuuluu 14 verkkoluentokertaa.

Isännöinnin ammattitutkinnon suorittaneella on ammatilliset valmiudet isännöidä ja hoitaa kokonaisvaltaisesti asunto-osakeyhtiöiden hallintoa. Hänellä on myös valmiudet kokonaisvaltaiseen isännöintiin ja korjausrakentamisen läpiviemiseen asunto-osakeyhtiössä.

Isännöinnin ammattitutkinnon sisältö

Pakollinen tutkinnon osa

  • Isännöinnin toimintaympäristön hallinta (60 osp)

Valinnaiset tutkinnon osat, ryhmä I (valitaan yksi)

  • Asunto-osakeyhtiön isännöinti (60 osp)
  • Toimitilaisännöinti (60 osp)
  • Vuokratalon isännöinti (60 osp)

Valinnaiset tutkinnon osa, ryhmä II (valitaan yksi)

  • Asumisneuvonta (30 osp)
  • Tekniset palvelut isännöinnissä (30 osp)
  • Uudiskohteen isännöinti (30 osp)

Isännöinnin ammattitutkinnon valinnaisena tutkinnon osana voi olla tutkinnon osa yrittäjän ammattitutkinnosta (30 osp).

Isännöitsijä työelämässä

Isännöinnin ammattitutkinnon suorittanut isännöitsijä voi työskennellä isännöinti- ja kiinteistöpalveluyrityksissä sekä erilaisissa muissa isännöitsijän työtehtävissä. Isännöitsijän työtehtäviin kuuluu huolehtia, että taloyhtiön rutiinit hoituvat ja asumiskustannukset pysyvät hallinnassa.

Hakeminen

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti henkilöille, joilla on kokemusta isännöinti- ja kiinteistöalasta tai jotka ovat aloittaneet työskentelyn isännöintitehtävissä. Lisätietoa hakemisesta löydät oppilaitoksen kotisivuilta

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Lisätietoa hakemisesta löydät oppilaitoksen kotisivuilta.

Jos näkyvissä ei seuraavaa aloitus- ja hakuajankohtaa, voit halutessasi olla yhteydessä oppilaitokseen.

Tutkinto / todistus

Isännöinnin ammattitutkinto

Kustannukset

Opiskelijamaksu on 450 € (alv 0 %).

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kotkantie 1
90250 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi


Tilaa lisätietoa

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.