Päivölän opisto

Päivölän opisto

Päivölän opistossa opiskelet laajasti ja monipuolisesti! Oikeustiede, luonnontieteet, matematiikka, kuvataide tai arkkitehtuuri – Päivölän opisto tarjoaa sinulle vaihtoehdon, jolla pääset eteenpäin kohti unelmiesi opiskelupaikkaa. Päivölän opisto on erikoistunut tiedeaineisiin ja toimii yhteistyössä Suomen eri yliopistojen ja oppilaitosten kanssa. Mikäli haluat opiskella omaa alaasi tai haluat valmentautua vaikkapa kevään pääsykokeisiin, kannattaa tutustua Päivölän tarjontaan. Opinnot antavat valmiuksia jatko-opintoihin sekä työelämässä etenemiseen.

Oikeustieteen linjalta saat hyvät valmiudet oikeus- tai hallintotieteisiin ja samalla opiskelet kohti oikeustieteellisen pääsykokeita. Luonnontiedelinja valmistaa laajasti lääketieteellisen tai DIA-opintojen pääsykokeisiin ja jatko-opintoihin. Kuvataidelinjalla syvennät osaamistasi ja opiskelet laajasti kuvataiteen eri osa-alueita. Arkkitehtuurin linjalla voit hyödyntää maineikkaan matematiikkalinjan opetusta ja parantaa valmiuksiasi pääsykokeissa. Matematiikkalinja on tarkoitettu peruskoulunsa päättäville, tietotekniikasta ja luonnontieteistä kiinnostuneille nuorille, ja siellä voit yhdistää opintoihin ylioppilastutkinnon suorittamisen, matematiikan opiskelun sekä työharjoittelun ohjelmistoprojektien parissa.

Oppimista opiskelijoita ajatellen

Päivölän opistossa opiskelu tähtää oman osaamistason kasvattamiseen sekä hyvien valmiuksien hankkimiseen jatko-opintoja, pääsykokeita sekä työelämää ajatellen.  Päivölän opisto on yksityinen, puolueeton ja riippumaton oppilaitos. Päivölän opisto on profiloitunut tiedeaineisiin, joissa opetus täyttää korkeakoulutason vaatimukset. Hyväksiluettavien opintopisteiden ansiosta opiskeluaika yliopistossa lyhenee huomattavasti. Kaikki opinnot ovat opintotukijärjestelmän piirissä ja saatu opintotuki ei vaikuta yliopiston tai korkeakoulun opintotukikuukausiin. Opiskelupaikka Päivölän opistossa ei myöskään muuta asemaa ensikertalaiskiintiössä jatko-opintoihin haettaessa.

Haluatko lisätietoa Päivölän opiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Päivölän opiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Päivölän opistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liiittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Oikeustiedelinja (4,5 kk) Verkossa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Päivölän opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Päivölän opisto

3-tien varressa: 45km Tre, 35km HML, 135km Hki
Päivöläntie 52
37770 Tarttila

 Näytä puhelinnumero
www.paivola.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,4

Perustuu 7 arviointiin

inkkari
päivöliini24

Opetus Päivölässä on laadukasta ja erinomaista. Opettajat ovat mukavia ja voit luoda heihin tuttavalliset välit. Asuminen ja ilmapiiri ovat vallan mainiot ja ruoka hyvää. Löydät Päivölästä hyviä ystäviä! Tilat ovat viihtyisät. Työmahdollisuudet ovat todella hyvät! Päivölä on täyttänyt odotukseni ja ne ovat myös ylittyneet.

Opistosta valmistunut matkaopas

Loistava matkaopaskoulutus ja myös Suomen ainoa. Suositellen lämpimästi kaikille matkaoppaudesta kiinnostuneille!

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Päivölän opisto täytä seuraavat tiedot: