Oikeustiedelinja (4,5 kk)

Päivölän opisto
Yhteenveto
4,5 kuukautta
Opintotukikelpoinen
   
Valkeakoski, Verkossa
Kansanopistot
Oikeustiede

Oikeustiedelinja (4,5 kk)

Haluatko valmistautua tehokkaasti pääsykokeisiin ja samalla opiskella monipuolisesti oikeustieteitä? Päivölässä saat henkilökohtaista opintojen ohjausta, asiantuntevat opettajat sekä tiiviin opiskelijayhteisön tuen opiskeluusi. Pääsykokeisiin preppausta varten tehdään eri osa-alueisiin perustuvia harjoituskokeita sekä harjoitellaan juridisen kirjoittamisen ja tiedonhankinnan perusteita.

Lisäksi kaikki kevään opintokokonaisuudet voidaan sisällyttää osaksi Turun yliopiston korkeakouluopintojasi, mikäli suoritat ennen Päivölään tuloasi Johdatus oikeustieteeseen -opintojakson.  Kurssin voi suorittaa verkossa etäopiskeluna. 

Hakeminen ja kelpoisuus

Oikeustieteen linja on tarkoitettu lukion tai toisen asteen oppimäärän suorittaneille, jotka ovat kiinnostuneet oikeustieteen opinnoista tai haluavat opiskella oikeustieteellisen pääsykokeisiin. Opinnot sopivat myös henkilöille, jotka tarvitsevat työssään tai harrastuksissaan oikeudellista osaamista. Opetus on kokopäiväistä.

Tutkinto / todistus

Pääsykokeisiin valmistava koulutus.

Kustannukset

Opiskelu on maksullista, kysy lisätietoja oppilaitokselta.

Opintomaksuja voi rahoittaa opintotuella.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Oikeustiedelinja (4,5 kk)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Päivölän opisto

Päivölän opisto

Päivölän opistossa opiskelet laajasti ja monipuolisesti! Oikeustiede, luonnontieteet, matematiikka, kuvataide tai arkkitehtuuri – Päivölän opisto tarjoaa sinulle vaihtoehdon, jolla pääset eteenpäin kohti unelmiesi opiskelupaikkaa. Päivölän opisto on erikoistunut tiedeaineisiin ja toimii yhteistyössä Suomen eri yliopistojen ja oppilaitosten kanssa. Mikäli haluat...


Lue lisää oppilaitoksesta Päivölän opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Päivölän opisto yhteystiedot

Päivölän opisto

3-tien varressa: 45km Tre, 35km HML, 135km Hki
Päivöläntie 52
37770 Tarttila

 Näytä puhelinnumero
www.paivola.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Oikeustiedelinja (4,5 kk) täytä seuraavat tiedot: