Ammatillinen koulutus

Business & Data Analyst F.E.C, Uusimaa

Rastor-instituutti, Verkossa
Pituus
6 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
0 EUR
Seuraava aloitus
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
6 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
0 EUR
Seuraava aloitus
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Business & Data Analyst F.E.C, Uusimaa

Rastor-instituutti
Kiinnostaako sinua datavetoinen liiketoiminnan kehitys ja ura data-analytiikan parissa? Haluatko oppia lisää datan hyödyntämisestä päätöksenteon ja strategian tueksi? Mikäli business- ja data-analytiikan, tietokantojen sekä tekoälyn maailma saavat sinut syttymään, olet juuri oikean koulutuksen äärellä!

Hakeminen

Business & Data Analyst F.E.C -rekrytoivassa koulutuksessa osallistut Rastor-instituutin korkeatasoiseen ja monipuoliseen koulutukseen. Opit liiketoiminnan tukemisen ja kehittämisen kannalta oleellisia datan keräämisen, käsittelyn, analysoinnin ja visualisoinnin taitoja. Sinua luotsaavat analytiikan huippuasiantuntijat ja koulutuksen jälkeen hallitset analytiikan eri näkökulmia, kuten esimerkiksi: 

  • tiedolla johtaminen 
  • tekoäly ja koneoppimisen mahdollisuudet 
  • datavetoinen liiketoiminnan kehitys 
  • datan visualisointi sekä tehokkaat ja toimivat raportit (mm. Power Bi, Excel, Tableau) 
  • tietokannat ja SQL 
  • analytiikkakehitys Python-kielellä 
  • tietojen ja prosessien mallintaminen 
  • taloushallinto ja Business Controllerin tehtävät, projektinhallintataidot sekä modernit työelämätaidot 

Sovellat oppimaasi käytäntöön työskentelemällä samanaikaisesti osaamistasi ja kiinnostustasi vastaavissa työtehtävissä. Tavoitteena on solmia työsopimus koulutuksen päätyttyä. 

Kuka voi hakea koulutukseen?

Business & Data Analyst F.E.C -koulutukseen voit hakeutua, mikäli olet työtön tai työttömyysuhan alainen TE-toimiston tai kuntakokeilun asiakas. Koulutus tarjoaa sinulle syventävää osaamista, mikäli olet työskennellyt analytiikan parissa. Koulutus sopii myös kaupallisen, teknisen tai muun soveltuvan opisto-, amk- tai muun korkeakoulututkinnon suorittaneille. Voit olla myös työurasi alussa tai alanvaihtaja, mikäli sinulla on edellä mainittua soveltuvaa koulutus- tai työkokemusta. Katsomme eduksi, jos sinulla on matemaattisia taitoja, tietoteknistä osaamista ja liiketoiminnallista ymmärrystä. 
 
Soveltuvan osaamistaustan lisäksi tärkeää on analyyttisen ajattelun ja ongelmanratkaisun taito sekä motivaatio kehittyä data-analytiikan asiantuntijaksi. Kielitaitoedellytyksenä on erinomainen suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito.  Lisäksi edellytyksenä on hyvä englannin kielen taito, koska osa koulutuksen sisällöstä on englanniksi.  

Hae välittömästi tai viimeistään 6.10.2023

Kannattaa toimia nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

1. Hae koulutukseen täyttämällä hakemus TE-palveluiden sivuilla. Esivalinta tehdään koulutushakemusten perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. Varmistathan ensin, että työnhakusi on voimassa TE-toimistossa

Hae koulutukseen (koulutusnro 715679)

2. Täytä osaamisprofiilisi Rastor-instituutin rekrytointijärjestelmään. Täyttämällä osaamisprofiilin autat meitä etsimään juuri sinulle sopivan yhteistyöyrityksen ja kerromme sinulle henkilökohtaisesti hakuprosessin etenemisestä. Osaamisprofiilisi toimii käyntikorttina yrityksiin.

Toteutus ja tavoite

Rekrytoiva koulutus kestää kuusi kuukautta sisältäen 98 päivää työskentelyä yhteistyöyrityksessä sekä 22 koulutuspäivää.  Koulutuksessa on mahdollista aloittaa aikavälillä 23.10.-4.12.2023. Koulutuksen lomajakso on 19.2.–23.2.2024. Koulutuspäivät tarjoavat monipuolisen perehtymisen data-analytiikan eri osa-alueisiin. Koulutuspäivät toteutetaan monimuotokoulutuksena (lähiopetusta ja verkkokoulutusta). Opitun soveltaminen käytännön työtehtäviin tapahtuu yhteistyöorganisaatiossa.

Rekrytoivan koulutuksen tavoitteena on työllistyminen yhteistyöorganisaatioon koulutuksen päätyttyä. Voit työllistyä esimerkiksi seuraaviin tehtäviin: Junior Business Analyst, Business Developer, Junior Business Controller, Market Analyst, Data Analyst tai Junior Sales Analyst

Kysy lisätietoja

Linda Öhman, rekrytointikonsultti, puh. 040 5229228, linda.ohman@rastorinst.fi

Veera Kurkisuo-Jussila, rekrytointikonsultti, puh. 044 0567937, veera.kurkisuo-jussila@rastorinst.fi 

Kustannukset

F.E.C (Further Educated with Companies) on virallista työvoimakoulutusta ja osallistujalle maksuton. F.E.C-koulutuksen ajalta sinulle voidaan maksaa työttömyysetuutta (esim. ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi sekä lisäksi verotonta kulukorvausta.

Lisätietoja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista:

Valtakunnallinen TE-puhelinpalvelun koulutusneuvonta p. 0295 020 702, www.facebook.com/koulutusneuvonta

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Business & Data Analyst F.E.C, Uusimaa? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.