Ammattitutkinnot

Data ja analytiikka liiketoiminnassa

Rastor-instituutti, Verkossa
Pituus
7 kk (6 pv + itseopiskelua)
Opiskelukieli
suomi
Hinta
2 900 EUR + alv 24%
Seuraava aloitus
20 maaliskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
7 kk (6 pv + itseopiskelua)
Opiskelukieli
suomi
Hinta
2 900 EUR + alv 24%
Seuraava aloitus
20 maaliskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Data ja analytiikka liiketoiminnassa

Rastor-instituutti
Haluatko oppia löytämään ja analysoimaan dataa organisaatiosi toimintaympäristön tietomassoista? Tässä koulutuksessa opit tuntemaan data-analytiikan menetelmiä, määrittelyjä ja työkaluja. Opit hyödyntämään dataa päätöksenteossa ja käyttämään sitä liiketoiminnan tukena.

Hakeminen

Digitaalisessa toimintaympäristössä on tarjolla loputon määrä dataa. Koulutuksessa opit data-analytiikan ja tiedolla johtamisen menetelmät, datan visualisoinnin ja mittariston määrittelyn. Oivallat käytännön esimerkkien ja työpajojen kautta millaisiin ongelmiin, tavoitteisiin ja tilanteisiin data-analytiikan työkalut tarjoavat ratkaisuja.  Työpajoissa työstät keskeisiä data-analytiikan prosesseja oman organisaatiosi näkökulmasta. Saat kouluttajalta apua ja henkilökohtaista sparrausta organisaatiosi data-analytiikan haasteisiin. Koulutuksen aikana kehität oman organisaatiosi data-analytiikan prosessia. Tule ottamaan data haltuun ja yhdistämään analysoinnin tulokset liiketoiminnan strategisiin tavoitteisiin! Koulutus sopii eri toimialojen asiantuntijoille, joiden työssä on tärkeää tuottaa tietoa liiketoiminnan tueksi tai kehittää toimintaa datan avulla. Tämän koulutuksen jälkeen voit hankkia lisäosaamista mm. suorittamalla Data ja analytiikka liiketoiminnassa – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon.

Kustannukset

Osallistumismaksu kattaa oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Data ja analytiikka liiketoiminnassa? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.