Ammatillinen koulutus

Henkilöstön sitouttaminen ja palkitseminen

Rastor-instituutti, Verkossa
Pituus
2 kk (3 pv + itseopiskelua)
Opiskelukieli
suomi
Hinta
920 EUR + alv 24%
Seuraava aloitus
13 maaliskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
2 kk (3 pv + itseopiskelua)
Opiskelukieli
suomi
Hinta
920 EUR + alv 24%
Seuraava aloitus
13 maaliskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Henkilöstön sitouttaminen ja palkitseminen

Rastor-instituutti
Kun kilpailu osaavista työntekijöistä kovenee, nousevat henkilöstön palkitseminen ja sitouttaminen kriittisiksi kilpailutekijöiksi yritysten välillä. Opi työntekijöiden palkitsemisen ja sitouttamisen aineelliset ja aineettomat vaihtoehdot.

Hakeminen

Henkilöstön palkitseminen ja sitouttaminen ovat hyvin vahvoja ohjauksen ja johtamisen keinoja. Onkin tärkeää, että ne toimivat ja tukevat liiketoiminnan tavoitteiden toteutumista.

Tässä koulutuksessa opit oikeudenmukaisen ja motivoivan työn vaativuuden arvioinnin ja siihen perustuvan palkkauspolitiikan ja palkitsemisjärjestelmän. 

Kun faktat ovat selvillä, tiedät miten säästää kustannuksia tinkimättä työntekijöiden hyvinvoinnista ja tyytyväisyydestä. Tutustut myös henkilöstön palkitsemisen verotuksen perusteisiin. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, suoraan omiin työtehtäviisi.

Tämä koulutus sopii HR- ja talousammattilaisille sekä esihenkilöille.

Kurssi on osa Henkilöstöpäällikön tutkintoa.

Kustannukset

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Henkilöstön sitouttaminen ja palkitseminen? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.