Valmennuskurssit
Ei arviointeja

Markkinoinnin automaatio

Rastor-instituutti, Verkossa
Pituus
1 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
800 EUR + alv 24%
Seuraava aloitus
5 kesäkuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
1 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
800 EUR + alv 24%
Seuraava aloitus
5 kesäkuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Markkinoinnin automaatio

Rastor-instituutti
Ota haltuun markkinoinnin automaatio! Tässä koulutuksessa saat kokonaiskuvan markkinoinnin automaatiosta ja sen mahdollisuuksista oman organisaatiosi liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa. Saat vinkkejä automaation käyttöönottoon ja jo käytössä olevan automaation tehostamiseen.

Hakeminen

Automaation eri mahdollisuuksista kurssilla keskitytään erityisesti suoramarkkinoinnin automaatioon. Opit rakentamaan toimivaa markkinointiviestintää ja kohdentamaan sisällöt asiakkaan ostoprosessin kaikkiin vaiheisiin.

Koulutuksessa saat vinkkejä ja oppeja parhaisiin käytäntöihin, mm. tavoitteiden määrittelyyn, markkinoinnin kohdentamiseen, viestien personointiin sekä automatisoidun prosessin testaamiseen ja optimointiin. Tällä kurssilla ei käydä läpi minkään nimetyn markkinoinnin automaation työkalun käyttöliittymää.

Koulutus sopii markkinoinnin ja myynnin perusteet hallitseville, markkinointitoimenpiteitä itse käytännössä toteuttaville ja markkinoinnin palveluja ostaville.

Markkinoinnin automaatio -kurssi on yksi Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelman kursseista. Jos innostuit opiskelusta, voit täydentää osaamisesi muilla koulutusohjelman kursseilla.

Kustannukset

Osallistumismaksu kattaa oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Markkinoinnin automaatio? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.