Sivuston käyttötapa: Mobiili

Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
1,5– 2 vuotta
suomi
Ammatillinen koulutus
Oulu, Verkossa
Alkavat koulutukset
Oulu
0 EUR
7.9.2022

Verkossa
0 EUR
28.9.2022

Verkossa
0 EUR
29.11.2022
Rastor-instituutti

Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto

Opiskele työn ohessa merkonomiksi! Työelämässä arvostettu liiketoiminnan perustutkinto kehittää ammattitaitoasi ja tuo uusia uramahdollisuuksia myynnissä, asiakaspalvelussa, markkinoinnissa tai taloushallinnon alalla. Tutkinto tarjoaa sinulle myös jatko-opiskelukelpoisuuden korkea-asteelle. Merkonomikouluksemme edellyttää alan työpaikkaa. Hae vaikka heti! Aloitamme kanssasi opintojen suunnittelun jo ennen varsinaista koulutuksen alkua.

Hakeminen

Merkonomitutkinto sopii sinulle, jos haluat viedä uudet opit suoraan käytäntöön liiketalouden työtehtävissä, esim. myynnin, markkinoinnin, palveluiden tai kaupan alalla. Se sopii myös taloushallinnossa sekä asiakaspalvelu- tai toimistotehtävissä työskenteleville. 

Koulutus suunnitellaan sinulle yksilöllisesti. Henkilökohtainen tutkintopolkusi valitaan sen mukaan, mitkä ovat kehittymistarpeesi ja mitä työtehtäviä pääset omalla työpaikallasi tekemään. Koulutus koostuu innostavista koulutuspäivistä sekä itsenäisestä opiskelusta verkossa. 

Mikäli olet työurasi alkutaipaleella tai toimenkuvasi on juuri muuttunut, voit valita opiskelumuodoksi myös oppisopimuksen, jolloin koulutuksessa on mukana myös työnantajasi.

Tarjoamme merkonomitutkinnon myös suunnattuna eri toimialoille:

  • Hius- ja kauneudenhoitoala 3.10.2022
  • Urheiluala syksy 2022
  • Optisen kaupan ala 6.10.2022

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille. Lisäksi se auttaa uudistumaan muuttuvan työn ja työelämän mukana tarjoten...


Lue lisää oppilaitoksesta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto täytä seuraavat tiedot: