Ammattitutkinnot

Pienyrittäjän markkinointi – liiketoiminnan ammattitutkinto

Rastor-instituutti, Verkossa
Pituus
12–18 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
400 EUR
Seuraava aloitus
6 maaliskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
12–18 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
400 EUR
Seuraava aloitus
6 maaliskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Pienyrittäjän markkinointi – liiketoiminnan ammattitutkinto

Rastor-instituutti
Haluatko myydä paremmin ja kehittää liiketoimintaasi? Hyvä, laitetaan ensin markkinointiasiat kuntoon! Tämä on pienyrittäjien oma kädet saveen -koulutus, jossa laitat verkkosivut kuntoon, opit tekemään kampanjoita ja luomaan sisältöä eri kanaviin. Opit myös hyödyntämään tekoälyä markkinoinnissa.

Hakeminen

Tule mukaan kehittämään yrityksesi liiketoimintaa markkinoinnin keinoin. Koulutuksessa opit tekemään yrityksesi asiakkaita puhuttelevaa markkinointia, vahvistamaan yrityksesi näkyvyyttä ja edistämään myyntiä markkinointiviestinnän keinoin. 

Ei puhuvien päiden teoriasulkeisia, vaan oikeita töitä, oman yrityksen kehittämistä ja tekemällä oppimista. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa markkinointikokemusta eikä kalliita ohjelmahankintoja, vaan painotamme nopeaa ja kevyttä tekemistä älypuhelimen maksuttomilla tai hyvin edullisilla sovelluksilla. 

Valitset yrityksellesi merkitykselliset kehittämiskohdat ja saat tukea yrittäjänä toimivalta kouluttajaltamme. Koulutuksen sisältö räätälöidään omaan tarpeeseen.
 

Kustannukset

Tutkinnon hinta on 400 €, mikäli toimit yrittäjänä 1-2 henkilöä työllistävässä yrityksessä. Muille hinta on 860 €. Koulutus on mahdollista opiskella myös oppisopimuskoulutuksena, jolloin se on maksuton.

Tämä koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön osittain rahoittamaa ammatillista lisäkoulutusta. 

Opiskelijamaksu laskutetaan yhdessä erässä, ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa osoitamme ja lähetämme Opetushallituksen ohjeen mukaan koulutuksen laskun opiskelijalle.

Tutkinnon suorittanut voi tietyin edellytyksin (yhteensä viiden vuoden ylittävä työ- tai virkasuhde) anoa Työllisyysrahastolta ammattitutkintostipendiä (414 €).

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 %  koulutuksen hinnasta.

Rastor-instituutin ammatilliset tutkinnot ovat arvonlisäverottomia.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pienyrittäjän markkinointi – liiketoiminnan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.