Aikuisten perusopetus

Raudaskylän Kristillinen Opisto
Yhteenveto
1–2 vuotta
Perusopetus
Verkossa, Ylivieska

Alkavat koulutukset
Ylivieska
Joustavasti

Verkossa
Joustavasti
Aikuisten perusopetus

Aikuisten perusopetus

Aikuisten perusopetuksessa voi suorittaa peruskoulun oppimäärän ja saada peruskoulun päättötodistuksen. Opinnot sisältävät peruskouluaineiden pakollisia ja valinnaisia kursseja. Opinnot suoritetaan henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan ja niissä otetaan huomioon esimerkiksi aikaisemmin suoritetut opinnot, jo olemassa oleva osaaminen sekä elämäntilanne.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Aikuisten perusopetus jakautuu lukutaitovaiheen, alkuvaiheen ja päättövaiheen kursseihin. Lukutaitovaihe ja alkuvaihe on tarkoitettu suomen kielen ja opiskelutaitojen vahvistamiseen. Niitä voidaan sisällyttää opintoihin, mikäli näille on tarvetta. Esimerkiksi maahanmuuttajataustaiset opiskelijat suorittavat yleensä alkuvaiheen ja mahdollisesti myös lukutaitovaiheen kursseja. Perusopetuksen päättötodistus suoritetaan päättövaiheen opinnoissa. Päättötodistukseen tarvitaan vähintään 46 kurssia. Opiskelu aikuisten perusopetuksessa kestää henkilökohtaisesta opiskelusuunnitelmasta ja opiskeltavien kurssien määrästä riippuen 1–3 vuotta.

Opintoja on mahdollista suorittaa sekä lähiopintoina että itsenäisenä etäopiskeluna. Opiskelijan kanssa päätetään hänelle sopivin opiskelutapa.

Hakeminen

Aikuisten perusopetukseen voi hakeutua sen jälkeen, kun perusopetuksen oppivelvollisuus on ylittynyt.

Koulutukseen haetaan nettihakulomakkeella, joka löytyy oppilaitoksen kotisivuilta. Koulutukseen on jatkuva haku ja opinnot on mahdollista aloittaa milloin tahansa lukuvuoden aikana.

Tutkinto / todistus

Peruskoulun oppimäärä tai yksittäisiä kursseja.

Kustannukset

Opetus ja opiskelumateriaalit ovat maksuttomia. Lähiopetuksessa opiskeleville opiskelijoille tarjotaan koulupäivinä lounas. Lähiopetuksessa opiskelevan on mahdollista saada myös maksuton asuntolapaikka. Opistolla asuvat saavat lisäksi aamupalan ja päivällisen maksutta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Aikuisten perusopetus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Raudaskylän Kristillinen Opisto – oman näköisiä opintopolkuja nuorille ja aikuisille

Raudaskylän Kristillinen Opisto tarjoaa oman näköisiä opintopolkuja sekä nuorille että aikuisille. Voit opiskella lukiossa, kymppiluokalla, aikuisten perusopetuksessa, vapaan sivistystyön kursseilla tai aikuisille suunnatussa ammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa tai täydennyskoulutuksessa. Voit myös suorittaa seurakunta- ja hautauspalvelualan tai mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinnon.  Raudaskylän Kristillinen Opisto,...


Lue lisää oppilaitoksesta Raudaskylän Kristillinen Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Opistontie 4-6
84880 Ylivieska

 Näytä puhelinnumero
www.rko.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Aikuisten perusopetus täytä seuraavat tiedot: