Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | Henkilöstöpäällikön koulutus

Salon seudun ammattiopisto
Yhteenveto
1,5 - 2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Etätoteutus
Salo, Verkossa
Erikoisammattitutkinnot
Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | Henkilöstöpäällikön koulutus / Salon seudun ammattiopisto

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | Henkilöstöpäällikön koulutus

Hae henkilöstöpäällikön koulutuksen ja kehity henkilöstöhallinnon osaajana

Henkilöstöpäällikön koulutusohjelma on juuri sinulle, jolla on kokemusta ja työpaikka henkilöstöhallinnon asiantuntija- tai esimiestehtävissä tai olet aloittamassa uutta tehtävä henkilöstöhallinnon parissa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä aktiivinen kehittävä työote. Pidät haasteista ja haastat myös itseäsi jatkuvaan kehitykseen. Tähtäät ottamaan lisää vastuuta työpaikallasi ja siksi tarvitset lisää koulutusta.

Verkkokoulutuksessa voit osallistua opetukseen kokonaan verkon välityksellä ja näin ollen suorittaa opinnot ja siihen kuuluvan työharjoittelun vaikka kokonaan toisella paikkakunnalla.

Tukea henkilöstöjohtamiseen ja HR-palveluihin

Henkilöstöhallintoon suunnatussa koulutuksessa kehität strategista HR-ymmärrystä sekä työ- ja palvelussuhdeasioiden osaamistasi. Opintoihisi kuuluu oman organisaatiosi henkilöstöasioita, sekä laadit henkilöstösuunnitelmia ja tuet esimiehiä henkilöstötyössä. Lisäksi perehdyt henkilöstön kehittämiseen sekä muutoksen johtamiseen ja tukemiseen sekä työsuhdeasioiden hoitamiseen liittyviin säädöksiin ja sopimuksiin.

Koulutuksen sisältö ja teemat koostuvat seuraavista:

  • vastuualueen liiketoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen
  • henkilöstötyö
  • henkilöstön osaamisen kehittäminen

Koulutuksen yksilöllinen sisältö suunnitellaan siten, että opinnot tukevat sinun osaamistarpeidesi kehittämistä sekä yrityksessä asetettujen tavoitteiden toteuttamista. Samalla huomioidaan aiempi koulutuksesi ja osaamisesi.

Lähi- ja verkko-opetuspäiviä koulutuksen aikana on 5–10. Lisäksi koulutukseen kuuluu itsenäistä opiskelua, ja teet omaan työpaikkaasi kehittämistehtävän. Tutkinto suoritetaan näytöillä omissa työtehtävissäsi, joten sinulla tulee olla alan työpaikka. Koulutus on maksuton, ja sinulla on mahdollisuus opiskella oppisopimuksella.

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto antaa valmiudet vaativaan HR-työhön

Koulutus antaa valmiudet toimia HR-yksikön esimiehenä, esimiesten tukena ja asiantuntijana henkilöstöasioissa.

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon suorittaminen antaa käytännölliset valmiudet toimia organisaation johtajana ja kehittäjänä organisaatiossa. Kaikilla eri aloilla tarvitaan liiketoiminnan asiantuntija- tai esimiestehtävissä toimivia.

Opinnot suunnitellaan henkilökohtaisesti jokaisen opiskelijan kanssa

Opinnot suunnitellaan henkilökohtaisesti, ja niiden kestoon ja etenemiseen vaikuttavat esimerkiksi aiempi koulutustausta ja mahdollinen alan työkokemus.

Hakeminen

Koulutukseen hakeudutaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Voit suorittaa koulutuksen myös oppisopimuksella. Oppisopimusta varten sinulla tulee olla sopiva alan työpaikka. Oppisopimus solmitaan työnantajasi ja Salon seudun ammattiopiston välillä.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | Henkilöstöpäällikön koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Salon Seudun ammattiopisto Facebookissa

Salon seudun ammattiopisto

» Salon seudun ammattiopisto somessa

Salon seudun ammattiopisto on seudun suurin ammatillinen oppilaitos, joka tarjoaa ammatillista koulutusta aikuisille ja nuorille. Jäikö opinnot kesken, mietitkö ammatinvaihtoa, muuttuvatko työtehtäväsi, haluatko pätevöityä nykyisessä työssäsi tai kiinnostaako yrittäjyys? Mikäli vastasit kyllä, Salon seudun ammattiopistosta löytyy koulutus juuri Sinun tarpeisiisi....


Lue lisää oppilaitoksesta Salon seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Salon seudun ammattiopisto

Taitajankatu 2-6
24240 Salo

 Näytä puhelinnumero
www.sskky.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | Henkilöstöpäällikön koulutus täytä seuraavat tiedot: