Matkailualan perustutkinto | vastaanottovirkailija

Mäntän seudun koulutuskeskus
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Ammatilliset perustutkinnot
Mänttä, Verkossa

Alkavat koulutukset
Mänttä
Joustavasti

Mänttä
Joustavasti

Verkossa
Joustavasti

Matkailualan perustutkinto | vastaanottovirkailija

Vastaanottovirkailija huolehtii majoitusliikkeen vastaanoton asiakaspalvelusta. Hän ottaa vastaan huonevarauksia, hoitaa asiakkaiden tulo- ja lähtöselvitykset sekä laskutuksen. Nopeasti vaihtuvat asiakaspalvelutilanteet edellyttävät joustavuutta, stressinsietokykyä sekä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja.

Vastaanottovirkailijoita työskentelee hotelleissa, kylpylähotelleissa, retkeilymajoissa, asunto- ja huoneistohotelleissa, täysihoitoloissa, matkustaja- ja lomakodeissa sekä motelleissa.

Opinnot

Koulutus toteutetaan myös työelämä- ja verkkopainotteisena koulutuksena ylioppilaille ja/tai ammatillisen perustutkinnon suorittaneille. Haku suoraan oppilaitokseen.

Ohjaus tapahtuu pääosin verkossa henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelman (HOKS) mukaan. Verkko-oppimiseen kuuluu opiskelijoiden ja opettajan lähitapaamiset.

Opiskelijalla on oltava ennen opintojen alkua kannettava tietokone toimisto-ohjelmineen, laajakaistayhteys sekä webkamera.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Matkailualan perustutkinto, vastaanottovirkailija

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Matkailualan perustutkinto | vastaanottovirkailija? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Mäntän seudun koulutuskeskus Facebookissa

Mäntän seudun koulutuskeskus

» Mäntän seudun koulutuskeskus somessa

Mäntän seudun koulutuskeskuksessa voit opiskella tekniikan, liiketalouden ja palvelujen aloilla. Koulutus Mäntän seudun koulutuskeskuksessa on nykyaikaista ja monipuolista. Oppilaitos tarjoaa runsaasti verkko-opintoja, joiden kautta voit opiskella ajasta ja paikasta riippumatta. Verkko-opetukseen painottuva ammatillinen peruskoulutus on joustavaa ja sopii eri ikäiselle opiskelijalle....


Lue lisää oppilaitoksesta Mäntän seudun koulutuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Mäntän seudun koulutuskeskus

Virtasalmentie 14
35800 Mänttä

 Näytä puhelinnumero

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Matkailualan perustutkinto | vastaanottovirkailija täytä seuraavat tiedot: