Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki
Mäntän seudun koulutuskeskus
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki
Kokki suunnittelee ja valmistaa ruoka-annoksia ravintolan asiakkaille. Työhön kuuluu erilaisten raaka-aineiden ja puolivalmisteiden esikäsittelyä, käsittelyä ja kypsentämistä. Ammatissa tarvitaan kädentaitoja, luovuutta sekä hyvää maku- ja hajuaistia.
Kokkeja työskentelee erilaisissa ravintoloissa, suurkeittiöissä, kahviloissa, juhla- ja pitopalveluyrityksissä.
Koulutus toteutetaan myös työelämä- ja verkkopainotteisena koulutuksena ylioppilaille ja/tai ammatillisen perustutkinnon suorittaneille.
Hakeminen
Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.
Tutkinto / todistus
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki
Ota yhteyttä
Mäntän seudun koulutuskeskus Facebookissa
Mäntän seudun koulutuskeskus

» Mäntän seudun koulutuskeskus somessa
Mäntän seudun koulutuskeskuksessa voit opiskella tekniikan, liiketalouden ja palvelujen aloilla. Koulutus Mäntän seudun koulutuskeskuksessa on nykyaikaista ja monipuolista. Oppilaitos tarjoaa runsaasti verkko-opintoja, joiden kautta voit opiskella ajasta ja paikasta riippumatta. Verkko-opetukseen painottuva ammatillinen peruskoulutus on joustavaa ja sopii eri ikäiselle opiskelijalle....
Yhteystiedot
Mäntän seudun koulutuskeskus
Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki täytä seuraavat tiedot: