Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto | tarjoilija ja baarimestari

Sedu
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jartkuva haku
   
Etätoteutus
Verkossa
Ammattitutkinnot
Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto | tarjoilija ja baarimestari

Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto | tarjoilija ja baarimestari

Työskenteletkö jo ravintolan asiakaspalvelussa, mutta osaamisesi kaipaa päivitystä? Haetko baarimestarin tai tarjoilijan töitä ja haluat parantaa työllistymismahdollisuuksia? Haluatko todentaa työkokemukseni ja hankkia todistuksen osaamisestasi? Haluatko siirtyä tarjoilijan työstä baarimestariksi tai toisinpäin? Tämä on oikea tutkinto sinulle, joka haluat työskennellä ammattitaitoisena baarimestarina erityyppisten hotellien ja ravintoloiden baarin asiakaspalvelutehtävissä. ja sinulle, joka haluat työskennellä osaavana tarjoilijana erilaisin liikeideoin toimivien ravitsemisliikkeiden asiakaspalvelutehtävissä. 

Jos olet maahanmuuttaja, kielitaitosi on vähintään tasoa B1.1. Ilmoita kielitaitosi hakemuksessa – tarvittaessa sinulle järjestetään kielitestin ja suomen kielen opintoja koulutuksen aikana.

Tutkinnon suorittaminen oppisopimuksella

Onko mielessäsi työpaikka, joka vastaa uratavoitettasi? Vai siirrytkö nykyisessä työpaikassasi uusiin tehtäviin? Oppisopimus saattaa vastata sinun ja työnantajasi tarpeisiin. Sinua ja työpaikkaasi autetaan kaikissa järjestelyissä.

Tutkinnon suorittaminen koulutussopimuksella

Jos olet työtön, koulutuksesi sisältää runsaasti oppimista työpaikalla koulutussopimuksella ja opintosi ovat päätoimisia. Sovi opinnoista etukäteen omassa TE-toimistossasi. Koulutussopimus (ent. työssäoppiminen) tehdään yhteen tai useampaan työpaikkaan. Koulutussopimusjaksojen aikana tehdään näyttöjä, joissa osaaminen arvioidaan. Saat samalla mahdollisuuden edistää työllistymistäsi ja solmia hyvät suhteet tuleviin työkavereihin ja työnantajiin!

Oletko jo alan työssä?

Opinnot suunnitellaan omaa työpaikkaasi hyödyntäen ja työn ohessa oppien. Tilanteesi mukaan yhdistellään koulutarjottimen antia, palkkatyötä, koulutussopimusta ja oppisopimusta, jotta saat tutkintosi tehtyä joustavasti valmiiksi.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto | tarjoilija ja baarimestari

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto | tarjoilija ja baarimestari? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Sedu

Sedu – Ylpeästi tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteitä on kaikkiaan kymmenen. Sedussa opiskelee yli 5000 tutkinto-opiskelijaa. Lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain, joten kokonaisopiskelijavirta vuodessaon n. 10 000. Sedussa on ammattinsa osaavaa henkilöstöä...


Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sedu

Ammattikoulunkatu 5A
60100 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.sedu.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto | tarjoilija ja baarimestari täytä seuraavat tiedot: