Erikoisammattitutkinnot

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto (verkossa)

Sedu, Verkossa
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Etätoteutus
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto (verkossa)

Turvallisuusalan henkilöitä

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto soveltuu yritysten sisäisissä turvallisuustehtävissä työskenteleville, turvallisuusalan kouluttajille, vartioimisliikkeiden työnjohtotehtävissä työskenteleville ja esihenkilöille sekä turvallisuusalan yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville.

Hoidat työpaikallasi turvallisuuteen liittyviä tehtäviä ja turvallisuusalaan liittyviä työtehtäviä nyt.

Erikoisammattitutkintoon tähtäävällä on hyvä olla turvallisuusalan kokemusta vähintään kolme vuotta.

Koulutuksessa syvennät ja laajennat turvallisuusasioiden asiantuntemusta. Tutkinto osoittaa turvallisuuden kokonaisvaltaisen hallinnan ja lakisääteisen turvallisuustoiminnan osaamisen. Tutkinnon suorittaminen voi olla myös väylä edetä esihenkilötehtäviin turvallisuusalalla.

Laaja kiinnostus turvallisuusalaa ja turvallisuusasioita kohtaan helpottaa opintojasi. Verkko-opinnoissa korostuu oma-aloitteisuus, itsenäinen opiskelu ja asioiden itsenäinen selvittäminen. Kokemus turvallisuusalalta tai turvallisuuden parissa toimimisesta ja siitä muodostunut turvallisuuslähtöinen ajattelutapa on eduksi opinnoissa menestymiseksi. Lainsäädäntö ja sieltä tulevat vastuut ja velvoitteet turvallisuuden ylläpitämiseksi organisaatioissa tulevat myös tutuksi.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Pakolliset tutkinnon osat 60 osp:
- Turvallisuuslainsäädäntö 30 osp
- Turvallisuussuunnittelu 30 osp

Valinnaiset tutkinnon osat 120 osp:
Turvallisuusalan elinkeinon harjoittaminen, 80 osp
Turvallisuusjohtaminen, 40 osp
Turvallisuustekninen suunnittelu ja projektinhallinta, 80 osp

Koulutus toteutetaan kokonaan verkossa. Näytöt suoritetaan oppilaitoksessa/verkossa simuloituina työsuorituksina, jotka on järjestetty mahdollisimman työelämälähtöisesti. Henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan koulutukseen voi sisältyä lähiopetuspäiviä käytännön harjoitusten takia.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Hakijalla tulee olla turvallisuuteen liittyvää työkokemusta vähintään kolme vuotta, ja nykyisiin työtehtäviisi kuuluu turvallisuuteen liittyviä tehtäviä, tai toimit turvallisuusalalla. Hakijat kutsutaan soveltuvuushaastatteluun oppilaitokselle tai etänä.

Tutkinto / todistus

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus on maksuton sekä työnantajalle että opiskelijalle.

Muille osallistujille koulutuksen osallistumismaksu on 350 €. Hinta sisältää opetuksen ja opetusmateriaalin. Maksua ei voida palauttaa, mikäli opiskelija keskeyttää opiskelunsa.

Tutkinnon suoritettuasi voit hakea ammattitutkintostipendiä 414 €.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto (verkossa)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sedu
Ammattikoulunkatu 5A
60100 Seinäjoki

Sedu – Ylpeästi tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteitä on kaikkiaan kymmenen. Sedussa opiskelee yli 5000 tutkinto-opiskelijaa. Lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain, joten kokonaisopiskelijavirta vuodessaon n. 10 000. Sedussa on ammattinsa osaavaa henkilöstöä...

Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu