Vanhustyön erikoisammattitutkinto (verkossa)

Sedu
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
   
Verkossa
Erikoisammattitutkinnot

Vanhustyön erikoisammattitutkinto (verkossa)

Koulutus sopii sinulle, joka toimit vanhustyössä tai olet palaamassa työhösi hoitajana ja haluat syventää ammattitaitoasi. Sinulla on vähintään sosiaali- ja terveysalan toisen asteen perustutkinnon tasoiset tiedot ja taidot syventävine opintoineen sekä pitempiaikaista työkokemusta vanhustyöstä.

Vanhustyön erikoisammattitutkinnosta saat ajantasaista ja päivitettyä tietoa työn ja oman ammattitaidon kehittämiseen liittyvistä kansainvälisistä ja kansallisista suosituksista. Opit arvioimaan työtäsi ja työyhteisön toimintaa laaja-alaisesti sekä hyödyntämään työssäsi eri verkostoja. Saat laajempaa näkemystä työn vastuullisuuteen sekä työhyvinvointiin. Voit hyödyntää oppimaasi koko työyhteisön hyväksi ja saada valmiuksia erilaisiin vastuutehtäviin.

Koulutuksen sisältö

Vanhustyön erikoisammattitutkinnon suorittamisen voit aloittaa mistä tahansa tutkinnon osasta. Voit suorittaa tutkinnon kokonaan tai vain joitakin tutkinnon osia. Vanhustyön erikoisammattitutkinnosta on mahdollista valmistua neljään eri tutkintonimikkeeseen, joiden perusteella myös pakolliset tutkinnon osat määrittyvät. Mahdolliset tutkintonimikkeet ovat Ikävalmentaja (EAT), Ikääntyneen ihmisen palveluohjaaja (EAT), Muistihoitaja (EAT) tai Saattohoitaja (EAT). Tutkintonimikkeen saa suorittaessaan koko tutkinnon.

Koulutus sisältää itsenäistä työskentelyä, ennakkotehtäviä ja verkossa tapahtuvaa oppimista. Moodle-oppimisalustalla verkkokeskusteluissa hyödynnetään hyvien käytänteiden keräämistä ja vertaisarviointia.

Kouluttajat ovat monipuolisesti eri alojen käytännön asiantuntijoita ja heillä on ajanmukainen tieto tarjottavana. Alan parhaan osaamisen hyödyntäminen mahdollistuu hyvien työelämäsuhteiden avulla.

Vanhustyön erikoisammattitutkinnossa keskeisenä teemana on alan kehittäminen, jolloin koulutuksen suorittaminen edellyttää työpaikkaa. Työpaikalla tapahtuva oppiminen voidaan toteuttaa myös koulutussopimuksella. Osaaminen osoitetaan työpaikalla aidoissa työtehtävissä tutkinnon osittain. Osaamistasi arvioivat koulutuksen järjestäjän edustaja ja työelämän edustaja.

Hakeminen

Koulutukseen on jatkuva haku. Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. 

Vanhustyön erikoisammattitutkinnon suorittamisen voit aloittaa mistä tahansa tutkinnon osasta. Täytä hakulomake huolellisesti. Jokaiselle hakijalle laaditaan henkilökohtainen opintopolku.

Tutkinto / todistus

Vanhustyön erikoisammattitutkinto. Tutkintonimikeenä Ikävalmentaja (EAT), Ikääntyneen ihmisen palveluohjaaja (EAT), Muistihoitaja (EAT) tai Saattohoitaja (EAT).

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus on maksuton sekä työnantajalle että opiskelijalle. Yhden tutkinnon osan hinta 140€, ja koko tutkinnon 480€. Hinta sisältää opetuksen ja opetusmateriaalin. Maksua ei voida palauttaa, mikäli opiskelija keskeyttää opiskelunsa. Kun suoritat koko tutkinnon, sinulla voi olla mahdollisuus hakea ammattitutkintostipendiä 400 € työllisyysrahastosta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vanhustyön erikoisammattitutkinto (verkossa)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Sedu

Sedu – Ylpeästi tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteitä on kaikkiaan kymmenen. Sedussa opiskelee yli 5000 tutkinto-opiskelijaa. Lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain, joten kokonaisopiskelijavirta vuodessaon n. 10 000. Sedussa on ammattinsa osaavaa henkilöstöä...


Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sedu

Ammattikoulunkatu 5A
60100 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.sedu.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Vanhustyön erikoisammattitutkinto (verkossa) täytä seuraavat tiedot: