Sivuston käyttötapa: Mobiili

HR-assistentin koulutus verkossa

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Etätoteutus
Verkossa
Ammattitutkinnot
HR-assistentin koulutus verkossa

HR-assistentin koulutus verkossa

Koulutuksessa voit opiskella monipuolisesti ja käytännönläheisesti HR-assistentin työtehtäviin liittyviä asioita, kuten henkilöstöpalvelujen perusteita, työlainsäädäntöä, palkanlaskentaa, henkilöstöhallinnon tukipalveluita ja sisäistä laskentaa. Verkkokurssit koostuvat teoriakokonaisuuksista, videoista, esimerkkitehtävistä ja harjoitustehtävistä. Tukenasi ovat tarpeesi mukaan asiantuntevat kouluttajamme. Opit ymmärtämään henkilöstöpalveluiden roolin yrityksessä ja osaat tukea yrityksen johtoa henkilöstöasioiden hoitamisessa.

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opintopolku aiemman osaamisen ja oman osaamisen kehittämisen näkökulmasta. HR-assistentin koulutus on joustava, täysin verkossa toteutettava henkilöstöhallinnon koulutus.

Opiskele etänä verkossa kustannustehokkaasti ja aikaa säästäen

Ohjattu koulutus on järjestetty kokonaan verkossa hyödyntäen Pinja-oppimisympäristöä. Vuorovaikutteiseen ja yhteisöllistä oppimista tukevaan koulutukseen kuuluu verkkoluentoja virtuaaliluokassa ja muita itsenäisesti suoritettavia verkko-opintoja tehtävineen.

Kaksi polkua opiskella HR-assistentiksi:

  1. Omaehtoisena lisäkoulutuksena, jolloin suoritat oman henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaan HR-assistentin verkkokursseja.
  2. Tutkintoon johtavana koulutuksena, jolloin suoritat liiketoiminnan ammattitutkinnon.

Hakeminen

Omaehtoiseen lisäkoulutukseen ei ole vaatimuksia aikaisemmasta koulutuksesta tai kokemuksesta.

Tutkintoon johtava koulutus on suunnattu henkilöille, jotka jo toimivat henkilöstöhallinnon tehtävissä ja suorittavat koko tutkinnon tai tutkinnon osia.

Koulutukseen haetaan koulutuksen järjestäjän kotisivuilla.

HR-assistentin koulutus soveltuu

  • alalla oleville henkilöstöassistenteille, henkilöstösihteereille, palveluassistenteille ja palkanlaskijoille tai
  • alanvaihtajille ja alasta kiinnostuneille.

Tutkinto / todistus

Omaehtoisesta lisäkoulutuksesta saat todistuksen koulutukseen osallistumisesta ja suorittamistasi verkkokursseista.

Tutkintoon johtavasta koulutuksesta saat todistuksen liiketoiminnan ammattitutkinnon tai tutkinnon osien suorittamisesta sekä todistuksen HR-assistentin koulutukseen osallistumisesta ja suorittamistasi verkkokursseista.

Kustannukset

Omaehtoisen lisäkoulutuksen hinta määräytyy henkilökohtaisen opintosuunnitelmasi mukaan. Verkkokurssien hinnat vaihtelevat 140 € – 270 € välillä.

Koulutus on osittain valtion rahoittamaa ammatillista tutkintoon tai tutkinnonosiin johtavaa koulutusta. Koulutuksen omavastuuosuus yksityishenkilöille on 500 €, kun suoritat 2-3 tutkinnonosaa. Mikäli suoritat vain yhden tutkinnon osan, omavastuuosuus on 300 €.

Oppisopimuksella opiskeltaessa, kysy hintaa oman alueesi oppisopimustoimistosta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta HR-assistentin koulutus verkossa? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio. Suomen yrittäjäopisto on aikuiskoulutukseen erikoistunut ammatillinen oppilaitos. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain koulutustoimintaa järjestetään kuitenkin lähes 70...


Lue lisää oppilaitoksesta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Raatihuoneenkatu 21
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta HR-assistentin koulutus verkossa täytä seuraavat tiedot: