Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan ammattitutkinto | taloushallinnon osaaja

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
Noin 1 vuosi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Etätoteutus
Verkossa
Ammattitutkinnot
taloushallinnon osaaja

Liiketoiminnan ammattitutkinto | taloushallinnon osaaja

Taloushallinnon osaaja -koulutuksessa opiskelet itsenäisesti verkossa Suomen Yrittäjäopiston asiantuntijoidenohjauksessa. Kokonaisvaltaisen tehopaketin avulla saat ajantasaista, käytännönläheistä tietoa ja varmuutta taloushallinnon tehtäviin. Kanssasi laaditaan henkilökohtainen suunnitelma opintoihin ja tutkinnon suorittamiseen työtehtäväsi ja osaamisesi huomioiden.

Taloushallinnon osaajan koulutuksen sisältö

Taloushallinnon osaaja-koulutuksessa valittavanasi ovat monipuoliset verkkokurssit alkeista syventäviin opintoihin. Koulutustarpeesi mukaan voit suuntautua kirjanpidon, tilinpäätöksen ja verotuksen, sisäisen laskennan tai laskutuksen ja reskontran opintoihin.

Verkko-opintojen toteutus

Verkko-opinnot sisältävät teoriaa työelämälähtöisesti, käytännönläheisiä esimerkkejä ja tehtäviä. Kouluttajia tapaat verkko-opinnoissa videoiden ja verkkoluentojen kautta. Nonstop-verkkokurssit mahdollistavat joustavan tavan opiskella oman tilanteen ja käytettävissä olevan ajan mukaisesti.

Koulutus ja liiketoiminnan ammattitutkinto suoritetaan noin vuoden aikana. Koulutusaika voi olla myös lyhyempi riippuen henkilökohtaisesta opintosuunnitelmastasi.

Hakeminen

Koulutukseen ilmoittaudutaan Suomen Yrittäjäopiston kotisivuilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Kustannukset

Koulutus on osittain valtion rahoittamaa ammatillista tutkintokoulutusta. Koulutuksen omavastuuosuus yksityishenkilöille on 500 €, kun suoritat 2-3 tutkinnonosaa. Mikäli suoritat vain yhden tutkinnon osan, omavastuuosuus on 300 €.

Koulutus ja tutkinto on myös mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin sinun tulee suorittaa koko tutkinto työssäsi. Kysy lisää lähimmästä oppisopimustoimistostasi.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | taloushallinnon osaaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio. Suomen yrittäjäopisto on aikuiskoulutukseen erikoistunut ammatillinen oppilaitos. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain koulutustoimintaa järjestetään kuitenkin lähes 70...


Lue lisää oppilaitoksesta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Raatihuoneenkatu 21
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | taloushallinnon osaaja täytä seuraavat tiedot: