Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | datanomi

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
0,5–2 vuotta
suomi
Nonstop
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
marker Hakuaika käynnissä
   
Etätoteutus
Monimuotokoulutus
Verkossa
Ammatilliset perustutkinnot

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | datanomi

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | datanomi, verkko-opinnot

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto sopii henkilölle, joka käyttää työssään tietokonetta, mutta häneltä puuttuu kattava atk-koulutus. Datanomikoulutus suoritetaan verkko-opintoina, joten sen voi suorittaa oman työn ohessa.

Datanomikoulutuksen suorittanut voi työskennellä mikrotukihenkilönä tai muissa tietotekniikan osaamista vaativissa tehtävissä esimerkiksi työpaikkansa lähituki-tehtävissä. Monipuolinen atk-koulutus antaa osaamista päivittäiseen tietotekniikan hallintaan monipuolisessa toimistotyössä.

Opintojen toteutus

Datanomikoulutukseen on jatkuva haku ja opinnot voi aloittaa milloin tahansa – vaikka heti. Tutkinto suoritetaan opiskelijan oman aikataulun mukaisesti. Kaikille opiskelijoille suunnitellaan oma henkilökohtainen opintopolku, joten opinnoissa on mahdollista painottaa omassa työssään tärkeitä elementtejä. Tutkinnon osat opiskelija voi valita nykyisten työtehtäviensä mukaan. 

Datanomin tutkintoon valmistavan koulutuksen kesto on yleensä kuudesta kuukaudesta kahteen vuoteen. Kesto riippuu opiskelijan aiemmasta osaamisesta.

Hakeminen

Koulutukseen on jatkuva haku. Opiskelijaksi valittavalta edellytetään tutkinnon suorittamiseen soveltuvaa työpaikkaa alan tehtävissä.

Tutkinto / todistus

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, datanomi

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | datanomi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio. Suomen yrittäjäopisto on aikuiskoulutukseen erikoistunut ammatillinen oppilaitos. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain koulutustoimintaa järjestetään kuitenkin lähes 70...


Lue lisää oppilaitoksesta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Viipurintie 4
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | datanomi täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: