5S – Jatkuva parantaminen webinaari

Taitotalo
1 päivä
Alkavat koulutukset
Verkossa
25.5.2023 
Etätoteutus
Verkossa
Ammatillinen koulutus

5S – Jatkuva parantaminen webinaari

5S on viisiportainen menetelmä, jolla saadaan yrityksen toiminnasta tehokkaampaa ja turvallisempaa. Järjestelmällä on suora vaikutus muun muassa työturvallisuuteen ja työn tuottavuuteen työmenetelmiä ja prosesseja standardisoimalla.

Taitotalon järjestämästä verkkoluennosta saat käytännönläheiset työkalut 5S-menetelmän käyttöön. 5S-menetelmällä tehostat prosesseja, laatua ja tuottavuutta sekä yrityksen kilpailukykyä. 5S-menetelmää voidaan soveltaa kaikenkokoisiin yrityksiin ja kaikkiin yrityksen prosesseihin. Menetelmällä tehostetaan erityisesti työvälineiden asemointia.

5S:llä osallistat organisaatiosi ja sen prosessit keskittymään asiakkaan kannalta olennaiseen. Yrityksen mittareissa menetelmän tehokas käyttöönotto näkyy myös viallisten tuotteiden ja reklamaatioiden vähenemisenä.
Kun jokainen työyhteisössä tietää mitä tekee, työviihtyvyys ja hyvinvointi kasvavat. Tästä syystä menetelmän käyttöönottoon kannattaa ottaa mukaan yrityksen koko henkilöstö.

Koulutuksesta hyötyvät

​Laadun, prosessien, tuotannon ja tuotteiden kehitystehtävissä toimivat henkilöt

Määräalennukset

  • 3–4 osallistujaa samasta yrityksestä: alennus 15 % kaikille
  • 5 tai useampi osallistuja samasta yrityksestä: alennus 20 % kaikille
  • Määräalennukset lasketaan voimassa olevasta hinnasta.
  • Määräalennus myönnetään, kun kaikki osallistumiset ilmoitetaan samalla lomakkeella.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta 5S – Jatkuva parantaminen webinaari? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – innostuksesta osaamiseen

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Taitotalo kouluttaa ja valmentaa rohkeita työelämän osaajia, jotka pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä. Taitotalon koulutustarjontaan kuuluvat muun muassa kiinteistö- ja rakennusala, turva-ala, prosessiteollisuus, teollisuuden huolto ja kunnossapito, energia-ala, ajoneuvotekniikka, tieto- ja viestintätekniikka, liiketoiminta,...


Lue lisää oppilaitoksesta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta 5S – Jatkuva parantaminen webinaari täytä seuraavat tiedot: