Ammattitutkinnot

Liiketoiminnan ammattitutkinto, aula- ja monipalvelut, osatutkinto

Taitotalo, Verkossa
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Liiketoiminnan ammattitutkinto, aula- ja monipalvelut, osatutkinto

Tämä käytännönläheinen koulutus kehittää valmiuksiasi toimia aula- ja monipalveluhenkilön tai vartijan tehtävissä yksityisissä tai julkisissa organisaatioissa. Koulutus kehittää kiinteistöturvallisuuden osaamistasi, asiakaspalvelu- ja ongelmanratkaisutaitojasi sekä antaa sinulle valmiuksia toimia poikkeustilanteissa.

Koulutus kehittää valmiuksia työskennellä monipuolisissa aula- ja monipalveluhenkilön tehtävissä. Koulutuksessa voit kehittää osaamistasi kiinteistö- ja tilaturvallisuudessa, syventää osaamistasi asiakaspalvelu- ja neuvottelutaidoissa sekä oppia asettamaan ja seuraamaan aulapalvelutyön tavoitteita. Koulutuksessa saat valmiuksia ja varmuutta toimia vaihtelevissa asiakaskohteissa erilaisten ihmisten kanssa ja kehität yhteistyötaitojasi sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa toimimiseen (esimerkiksi viranomaisyhteistyö ja viestintä).

Tutkinnon rakenne

Koulutus on osa liiketoiminnan ammattitutkintoa. Koulutuksen suoritettuasi saat suoritetusta tutkinnon osasta (aula- ja monipalvelut, 60 osp) osatutkintotodistuksen.

Tutkinnon osan osaamisvaatimuksiin kuuluvat muun muassa aulassa, toimistossa, virastossa tai asiakastuessa työskenteleminen ja työskentelykohteen turvallisuudesta huolehtiminen. Tutkinnon osan suorittaminen kestää yleensä 4-5 kuukautta. Suoritettuasi aula- ja monipalvelut -osatutkinnon, voit halutessasi jatkaa opintoja ja suorittaa koko liiketoiminnan ammattitutkinnon. 

Koulutus sisältää 3-4 opetuspäivää ja työssäoppimista. 

Koulutuksen aikana käsiteltäviä teemoja ovat muun muassa

  • Asiakaspalvelu ja neuvottelutaidot
  • Yhteistyö sidosryhmien kanssa (esimerkiksi viranomaiset)
  • Asiakasinformaatio kiinteistön tiloissa
  • Kulunvalvonta ja avainhallinta
  • Palvelupyyntöjen käsittely
  • Postitus ja lähetystoiminnot
  • Kiinteistö- ja tilaturvallisuus
  • Poikkeustilanteissa toimiminen

Tutkintokoulutus

Sisältö rakentuu opiskelijan henkilökohtaisten ammatillisten kehittymistavoitteiden ja työssäoppimispaikan työtehtävien perusteella. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jota päivitetään koulutuksen aikana.

Koulutukseen sisältyvä teoriaopetus suoritetaan kokonaan verkossa, jolloin osallistuminen on mahdollista mistä päin Suomea tahansa. Teoriaopetuksella hankkimaasi osaamista syvennät omalla työpaikallasi tehtävissä ammatillisissa näytöissä. Koulutus toteutetaan ammatillisella työelämänäytöllä, jonka tekemistä tuetaan teoriaopetuspäivillä. 

Jotta voit osallistua koulutukseen etänä, tarvitset Teams-sovelluksen. Linkin koulutukseen ja tarkemmat ohjeet saat vastuukouluttajalta ennen koulutuspäivää. Taitotalo tarjoaa opiskelijoille Office 365 -paketin koulutuksen ajaksi käyttöön.

Koulutuksesta hyötyvät

Koulutus soveltuu hyvin aula- ja monipalvelutehtävissä toimiville henkilöille, esimerkiksi aulavartijoille.  Opiskelijalla tulee olla opintojen aikana työ- tai harjoittelupaikka, jossa hän pääsee kehittämään arjen osaamistaan koulutuksen teemoihin liittyen sekä suorittamaan ammatillisen osaamisen näytön. Opintojen tueksi henkilölle nimetään Taitotalosta vastuukouluttaja, joka tukee ja ohjaa henkilöä opinnoissa ja ammatillisen näytön tekemisessä.

Koulutusmuoto ja opiskelijamaksu

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla tutkinnon osan suorittamiseen soveltuva työpaikka tai mahdollisuus työllistyä työpaikkaan, jossa voi solmia oppisopimuksen. 

Oppisopimus on käytännönläheinen ja tehokas tapa täydentää osaamista työn ohessa. Voit sovittaa opiskelun työaikataulusi mukaan. Pääset syventymään teoriaopintoihin, jotka tukevat käytännön työssä oppimistasi.

Oppisopimuksen solmimisen keskeisimpiä edellytyksiä on

  • Alan työpaikka, jossa voi tehdä tutkinnon mukaisia työtehtäviä.
  • Työnantajan on oltava valmis organisoimaan työpaikalla järjestettävää koulutusta ja tukemaan oppimista.

 

Osatutkinnon suorittaminen on maksutonta. 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, aula- ja monipalvelut, osatutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – innostuksesta osaamiseen

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Taitotalo kouluttaa ja valmentaa rohkeita työelämän osaajia, jotka pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä. Taitotalon koulutustarjontaan kuuluvat muun muassa kiinteistö- ja rakennusala, turva-ala, prosessiteollisuus, teollisuuden huolto ja kunnossapito, energia-ala, ajoneuvotekniikka, tieto- ja viestintätekniikka, liiketoiminta,...

Lue lisää oppilaitoksesta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu