Erikoisammattitutkinnot

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Taitotalo, Verkossa
Pituus
n. 12-15 kuukautta
Pituus
n. 12-15 kuukautta
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Tutkintokoulutus antaa osaamisen, jolla kehität uusia tuotteita sekä nopeasti että hallitusti. Kun kehitetään uutta tuotetta, kukaan ei voi etukäteen täsmälleen ennustaa, mikä toimii, ja mikä ei. Siksi pitää kokeilla ja rakentaa malli, jolla ideoita ja konsepteja voidaan kokeilla nopeasti ja systemaattisesti.

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, ketterä tuotekehittäjä

Kenelle koulutus sopii?

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto soveltuu toimialasta riippumatta kaikille tuotteiden, palvelujen ja toimintojen kehittäjille kuten tuotekehittäjille, tuote- tai palveluvastaaville, tuoteomistajille, tuotekehityksen laadusta vastaaville, tuotekehityksen rajapinnoissa toimiville sekä yrittäjille.

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnolla pistät vauhtia kehitystyöhön

Kehittämisen kohteena voivat olla tuotteet, palvelut, materiaalit, menetelmät tai prosessit. Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto on oiva jatko-opiskelumahdollisuus, jos sinulla on käytännön kokemusta tuotekehitystyöstä ja haluat pätevöityä suorittamalla tutkinnon. Parhaimmillaan koko kehitystiimi osallistuu koulutukseen ja suorittaa tutkinnon. 

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon suorittaminen 

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto muodostuu yhdestä (1) pakollisesta ja kahdesta (2) valinnaisesta tutkinnon osasta.

Pakollinen tutkinnon osa on

  • Proaktiivinen kehittäminen

Valinnaiset tutkinnon osat, joista valitaan kaksi (2) ovat

  • Brändin rakentaminen
  • Tuotteistaminen tuotekehitysprosessissa
  • Innovaattorina toimiminen
  • Palvelumuotoilu tuotekehitystyössä
  • Tutkinnon osa toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta

Tuotekehityöstyön erikoisammattitutkinto suoritetaan osoittamalla tutkinnossa vaadittu osaaminen  käytännön tuotekehitystyössä suunnittelemalla ja toteuttamalla tuotteen, palvelun tai toimintamallien kehittämiseen liittyviä tuotekehitystöitä. 

Lue lisää Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon perusteista.

Tutkinnon suorittaminen kestää tavallisesti noin vuoden. Osallistujan on myös mahdollisuus ottaa tavoitteeksi tutkinnon osan suorittaminen koko tutkinnon sijasta. Kesto ja tutkinnon suorittaminen ovat yksilöllisiä. Laadimme kanssasi henkilökohtaisen tutkinnon suorittamisen suunnitelman, jossa sovimme lähi- ja etäopiskelusta, työssä oppimisesta sekä tutkinnon suorittamisesta.

Opiskelijoiden kokemuksia

 

Lue kolmen opiskelijan kokemuksia koulutuksesta

Verkostoitumistapaamiset ja valmennuspäivät

Koulutus rakentuu verkostoitumistapaamisista ja erillisestä palvelumuotoilun valmennuspäivistä.

Verkostoitumistapaamiset ja valmennuskerrat toteutetaan etänä.

Verkostoitumistapaamiset (yht. 16)

  • Interaktiivisia koulutuskertoja, joissa asiantuntijan johdolla keskitymme erilaisiin tuotekehityksen aiheisiin. Keskustelulla ja kokemusten jakamisella on oleellinen rooli osaamisen lisäämisessä ja näkemyksen laajentamisessa.
  • Kesto: 1,5 h (klo 8:30-10:00)

Valmennuspäivät (yht. 5)

  • Perehdymme syvemmin palvelumuotoilun prosessiin osana tuotekehitystä sekä otamme haltuun palvelumuotoilun menetelmiä vahvistamaan käytännön tuotekehitysosaamista, brändinrakentamista, tuotteistamista ja innovointiosaamista.
  • Kesto: 3,5 h (klo 16:30-20:00)

Koulutusmuoto ja opiskelumaksu

Koulutus voidaan toteuttaa oppisopimuskoulutuksena tai omaehtoisena koulutuksena. 

Opiskelijalta veloitetaan opiskelijamaksu 290 euroa. Maksua ei palauteta opintojen keskeytyessä.

Ammattitutkinnon suorittamisesta voidaan myöntää tutkintostipendi, joka on veroton kertakorvaus, suuruudeltaan 414 euroa. Lisätietoa täältä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – innostuksesta osaamiseen

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Taitotalo kouluttaa ja valmentaa rohkeita työelämän osaajia, jotka pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä. Taitotalon koulutustarjontaan kuuluvat muun muassa kiinteistö- ja rakennusala, turva-ala, prosessiteollisuus, teollisuuden huolto ja kunnossapito, energia-ala, ajoneuvotekniikka, tieto- ja viestintätekniikka, liiketoiminta,...

Lue lisää oppilaitoksesta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu