AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Sairaanhoitajakoulutus | verkko-opinnot

Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Etätoteutus

Sairaanhoitajakoulutus | verkko-opinnot

Sairaanhoitajana olet hoitotyön osaaja. Tehtävänäsi yhteiskunnassa on tukea yksilöitä, perheitä ja yhteisöjä määrittämään, saavuttamaan ja ylläpitämään terveyttään. Sairaanhoitajana osaat toteuttaa ja kehittää hoitotyötä, joka on terveyttä edistävää ja ylläpitävää, sairauksia ehkäisevää ja parantavaa sekä kuntouttavaa.

Valmistuttuasi toimit itsenäisesti hoitotyön asiantuntijana hoitaessasi potilaita ja toteuttaessasi lääketieteellistä hoitoa. Autat ihmistä kohtaamaan sairastumisen ja vammautumisen sekä tuet häntä kuoleman lähestyessä. Toimit yhteistyössä eri ammattiryhmien kuten lääkäreiden, fysioterapeuttien ja sosiaalityöntekijöiden kanssa.

Verkko-opintojen sisältö

Sairaanhoitajana tarvitset työssäsi terveysteknologista osaamista, koska voit työskennellä esimerkiksi etävastaanotolla tai digitaalisissa terveyspalveluissa. Näitä taitoja opit sairaanhoitajatutkinnon verkkototeutuksessa.

Sairaanhoitajakoulutuksen verkkototeutuksen ryhmässä opiskelet teoriaopinnot verkko-opetusmenetelmiä hyväksikäyttäen ensimmäisen viikon perehdytysjakson jälkeen. Opintoihin sisältyvät luokka- ja simulaatioharjoitukset suoritat ammattikorkeakoulun opetustiloissa lähiopetuksena. Työelämän harjoittelun teet erilaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristöissä, aidoissa hoitotilanteissa ja -tiloissa valitsemissasi paikoissa. 

Opintoihin kuuluu perus-, ammatti- ja vapaasti valittavia opintoja, harjoittelua sekä opinnäytetyö. 

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (AMK)

Turun ammattikorkeakoulu
Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...

Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu