Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sairaanhoitajakoulutus | verkko-opinnot

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Etätoteutus
Päiväopinnot
Verkossa
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Sairaanhoitajakoulutus | verkko-opinnot

Sairaanhoitajakoulutus, verkko-opinnot

Sairaanhoitajakoulutus, verkko-opinnot

Sairaanhoitajana osaat toteuttaa ja kehittää hoitotyötä, joka on terveyttä edistävää ja ylläpitävää, sairauksia ehkäisevää ja parantavaa sekä kuntouttavaa. Valmistuttuasi toimit itsenäisesti hoitotyön asiantuntijana hoitaessasi potilaita ja samalla, kun toteutat lääketieteellistä hoitoa. Autat ihmistä kohtaamaan sairastumisen, vammautumisen ja kuoleman. Toimit yhteistyössä eri ammattiryhmien kuten lääkäreiden, fysioterapeuttien ja sosiaalityöntekijöiden kanssa.

Sairaanhoitajan ammatissa voi toimia vain sairaanhoitajan tutkinnon suorittanut, laillistettu ammattihenkilö. Tutkinnon suoritettuasi haet ammattioikeuksia sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvirasta.

Verkko-opintojen sisältö

Sairaanhoitajana tarvitset työssäsi terveysteknologista osaamista, koska voit työskennellä esimerkiksi etävastaanotolla tai digitaalisissa terveyspalveluissa. Näitä taitoja opit sairaanhoitajatutkinnon verkkototeutuksessa.

Sairaanhoitajakoulutuksen verkkototeutuksen ryhmässä opiskelet teoriaopinnot verkko-opetusmenetelmiä hyväksikäyttäen ensimmäisen viikon perehdytysjakson jälkeen. Opintoihin sisältyvät luokka- ja simulaatioharjoitukset suoritat ammattikorkeakoulun opetustiloissa lähiopetuksena. Työelämän harjoittelun teet erilaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristöissä, aidoissa hoitotilanteissa ja -tiloissa valitsemissasi paikoissa. 

Opintoihin kuuluu perus-, ammatti- ja vapaasti valittavia opintoja, harjoittelua sekä opinnäytetyö. 

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sairaanhoitajakoulutus | verkko-opinnot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

» Turun ammattikorkeakoulu somessa

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on 9300 opiskelijan ja 700 henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö, joka tarjoaa työelämää ja yrittäjyyttä kehittävää koulutusta, tutkimus- ja kehitystyötä sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä. Turun ammattikorkeakoulussa voit hakeutua eri alan ammattikorkeakouluopintoihin, päivittää...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sairaanhoitajakoulutus | verkko-opinnot täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: