Sivuston käyttötapa: Mobiili

Englannin yksityisopetusta yo-kokeeseen

Uplus Yksityisopetus
Yhteenveto
suomi
Osa-aikainen
Valmennuskurssit
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
Sinulle sopivana ajankohtana

Verkossa
Sinulle sopivana ajankohtana
Englannin yksityisopetusta yo-kokeeseen / Uplus Yksityisopetus

Englannin yksityisopetusta yo-kokeeseen

Onnistu englannin yo-kokeessa yksityisopetuksen avulla. Yksityisopetuksessa saat henkilökohtaisen opettajan sparraamaan sinua läpi luku-urakan. Opettajan kanssa pääset paneutumaan juuri niihin asioihin, missä sinä tarvitset apua.

Uplus tarjoaa englannin yksityisopetusta kaikentasoisille ja -ikäisille oppijoille koko Suomessa. Opetus sopii moneen tilanteeseen niin lukiolaisille, peruskoululaisille kuin aikuisopiskelijoillekin. Saat henkilökohtaisen yksityisopettajan, joka voi auttaa kun haluat esimerkiksi:

  • Parantaa englannin arvosanaasi tai haluat läpäistä tietyn kurssin
  • Englannin opetusta lapsellesi
  • Valmistautua ylioppilaskirjoituksiin tai pääsykokeisiin
  • Oppia englantia työtehtäviä tai vapaa-aikaa varten

Uplussan yksityisopetus on mahdollista saada myös poistumatta kotoa tai ilman, että kukaan tulee kotiisi. Verkko-opetuksessa oppilas tapaa opettajansa videoneuvotteluyhteyden välityksellä.

Tehokas tapa oppia

Englannin yksityisopetus on yksilöllinen ja joustava tapa opiskella englantia. Opetus suunnitellaan aina oppilaan lähtötason, tavoitteiden ja aikataulun mukaan, joten se soveltuu moniin eri tilanteisiin.

Tarpeita on yhtä monta kuin oppijoita: Joku etsii englannin opetusta lapselleen, toinen haluaa menestyä englannin ylioppilaskirjoituksissa ja kolmas kohentaa ruostunutta kouluenglantiaan työtehtäviä tai vapaa-ajan matkustelua silmällä pitäen.

Mikä ikinä tilanteesi onkaan, Uplus auttaa sinua parantamaan englannin kielen taitoasi järjestämällä englannin yksityisopetusta lähi- ja verkko-opetuksena koko Suomessa!

Hakeminen

Valmennukseen voi hakea Uplussan kotisivujen kautta.

Kustannukset

  • Yksittäiset oppitunnit: 64,90€
  • 10 oppitunnin paketti: Yhteensä 549€, 54,90€/oppitunti
  • 20 oppitunnin paketti: Yhteensä 978€, 48,90€/oppitunti
  • Kartoitusoppitunti: Tutustu opetukseen täysin riskittä kartoitusoppitunnin avulla. Oppitunnilla tutustutte opettajaan ja suunnittelette yhdessä tulevaa opetusta. Kartoitusoppitunnin hinta on 29,90€ eikä se velvoita jatkamaan opetusta.

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja Uplus Yksityisopetuksesta? Täytä yhteystietosi, kirjoita kysymyksesi ja kerro mahdollisimman tarkasti, millaista lisätietoa tarvitset. Yhteydenottosi lähetetään suoraan Uplussalle.

Uplus Yksityisopetus

Uplus – parempaa koulumenestystä yksityisopetuksen avulla

Uplus on koulutusalan yritys, joka tarjoaa yksityisopetusta koko maassa alakoulusta lukioon ja korkeakoulujen pääsykokeisiin. Uplussan huolellisesti valitut tuutorit antavat opetusta valitsemassasi paikassa juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, yhdessä asetetuista tavoitteista tinkimättä. Opinnoissa menestymisen reseptihän on loppujen lopuksi yksinkertainen: pitää...


Lue lisää oppilaitoksesta Uplus Yksityisopetus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Uplus Yksityisopetus

Yliopistonkatu 36a A 3
20100 Turku

 Näytä puhelinnumero
uplus.fi


Tilaa lisätietoa

Haluatko lisätietoja Uplus Yksityisopetuksesta? Täytä yhteystietosi, kirjoita kysymyksesi ja kerro mahdollisimman tarkasti, millaista lisätietoa tarvitset. Yhteydenottosi lähetetään suoraan Uplussalle.

Minuun voi olla yhteydessä puhelimitse
klo 8-10
klo 10-12
klo 12-14
klo 14-16
klo 16-18

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: