Sivuston käyttötapa: Mobiili

Psykologian yksityisvalmennus

Uplus Yksityisopetus
Yhteenveto
suomi
Osa-aikainen
Valmennuskurssit
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
Sinulle sopivana ajankohtana

Verkossa
Sinulle sopivana ajankohtana
Psykologian yksityisvalmennus / Uplus Yksityisopetus

Psykologian yksityisvalmennus

Onnistu psykologian valintakokeessa yksityisopetuksen avulla. Saat henkilökohtaisen opettajan sparraamaan sinua läpi luku-urakan. Joustavasti kotonasi tai verkon välityksellä.

Psykologian koulutusohjelmaan pääseminen edellyttää valintakoevaatimuksena olevan materiaalin ja kokeessa jaettavan aineiston ymmärtämistä ja soveltamiskykyä, tieteellisen ajattelutavan ja tilastollisten menetelmien perusteiden ymmärtämistä, aineistojen tulkintaa sekä päättely- ja oivalluskykyä. Valintakokeessa voi olla myös laskemista vaativia tehtäviä.

Oppilaslähtöistä opetusta

Yhdessä opettajasi kanssa suunnittelette opetuksen sisällön sekä sovitte missä ja milloin opetus tapahtuu. Opettaja osaa kartoittaa osaamistasi ja ehdottaa opetukselle sopivaa sisältöä osaamisesi ja toiveidesi perusteella. Opetuksessa varmistetaan, että osaat kokeessa vaadittavat asiat:

  • käydään läpi teoriaa
  • harjoitellaan aiempien vuosien koetehtävillä
  • hiotaan opiskelutekniikkaa

Saat opetuksesta eniten irti kun harjoittelet koetta varten myös itsenäisesti. Opettaja auttaa sinua pysymään opiskelutavoitteissasi ja antaa sinulle sopivia kotitehtäviä.

Opetusratkaisut

Uplus tarjoaa kolme erilaista valmennusmallia, joista voit valita sinulle sopivimman:

  • Tehokertaus: Tarvitsetko vielä viimeisen läpikäynnin ennen koetta? Tehokertauksessa tapaatte neljänä iltana ja käytte läpi niitä osa-alueita joita haluat vielä hioa ennen pääsykoetta. Opetus tapahtuu siellä missä toivot, kotonasi, kirjastossa tai tuutorisi luona. Tehokertaus sopii erinomaisesti myös valmennuskurssille osallistuvalle.

  • Tulosvalmennus: Kymmenen viikon intensiivisen opetuksen aikana kehityt aloittelijasta osaajaksi. Laaditte opettajasi kanssa tavoitteet ja lukusuunnitelman, käytte läpi psykologian pääsykokeen osa-alueet ja tehtävät ja harjoittelette edellisten vuosien kokeilla. Tapaa opettajaasi siellä missä sinulle sopii, silloin kun sinulle sopii.
  • Supervalmennus: Supervalmennus on kattavin pakettiratkaisu psykologian pääsykokeeseen valmistautuvalle. Saat 40 oppituntia valmentavaa yksityisopetusta, jotka voit käyttää juuri silloin kun sinulle sopii. Supervalmennus tarjoaa parhaat eväät psykan pääsykokeessa onnistumiseen – voit tavata henkilökohtaisen valmentajasi kerran viikossa, joka toinen viikko tai vaikka päivittäin ennen koetta. Kehitystäsi seurataan jokaisen oppitunnin jälkeen, jotta voitte yhdessä tuutorisi kanssa hioa vastaustekniikkasi kuntoon.

Edellä mainittujen pakettiratkaisujen lisäksi, voit osallistua yksittäisille oppitunneille.  Yksittäiset oppitunnit sopivat tilanteisiin, jolloin haluat esimerkiksi pikaisen tehokertauksen ennen koetta. Ne ovat täydellinen ratkaisu myös niissä tilanteissa kun et vielä halua sitoutua oppituntipakettiin.

Uplussan yksityisopetus on mahdollista saada myös poistumatta kotoa tai ilman, että kukaan tulee kotiisi. Verkko-opetuksessa oppilas tapaa opettajansa videoneuvotteluyhteyden välityksellä.

Hakeminen

Valmennukseen voi hakeutua Uplussan kotisivujen kautta.

Kustannukset

  • Tehokertaus 650€ (tai maksa kahdessa erässä (325€/erä).
  • Tulosvalmennus 1258€ (tai maksa kolmessa erässä (419,33€/erä).
  • Supervalmennus 2199€ (tai maksa neljässä erässä 549,75€/erä).
  • Yksittäiset oppitunnit 69,90€/oppitunti

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja Uplus Yksityisopetuksesta? Täytä yhteystietosi, kirjoita kysymyksesi ja kerro mahdollisimman tarkasti, millaista lisätietoa tarvitset. Yhteydenottosi lähetetään suoraan Uplussalle.

Uplus Yksityisopetus

Uplus – parempaa koulumenestystä yksityisopetuksen avulla

Uplus on koulutusalan yritys, joka tarjoaa yksityisopetusta koko maassa alakoulusta lukioon ja korkeakoulujen pääsykokeisiin. Uplussan huolellisesti valitut tuutorit antavat opetusta valitsemassasi paikassa juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, yhdessä asetetuista tavoitteista tinkimättä. Opinnoissa menestymisen reseptihän on loppujen lopuksi yksinkertainen: pitää...


Lue lisää oppilaitoksesta Uplus Yksityisopetus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Uplus Yksityisopetus

Yliopistonkatu 36a A 3
20100 Turku

 Näytä puhelinnumero
uplus.fi


Tilaa lisätietoa

Haluatko lisätietoja Uplus Yksityisopetuksesta? Täytä yhteystietosi, kirjoita kysymyksesi ja kerro mahdollisimman tarkasti, millaista lisätietoa tarvitset. Yhteydenottosi lähetetään suoraan Uplussalle.

Minuun voi olla yhteydessä puhelimitse
klo 8-10
klo 10-12
klo 12-14
klo 14-16
klo 16-18