Sivuston käyttötapa: Mobiili

Yksityisopetusta AMK sotelin valintakokeeseen

Uplus Yksityisopetus
Yhteenveto
suomi
Osa-aikainen
Valmennuskurssit
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
Sinulle sopivana ajankohtana

Verkossa
Sinulle sopivana ajankohtana
Yksityisopetusta AMK sotelin valintakokeeseen / Uplus Yksityisopetus

Yksityisopetusta AMK sotelin valintakokeeseen

Onnistu AMK-sotelin valintakokeessa yksityisopetuksen avulla. Saat henkilökohtaisen opettajan sparraamaan sinua läpi luku-urakan. Joustavasti kotonasi tai verkon välityksellä.

Valmistaudu AMK Sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalan valintakokeeseen yksityisopetuksen avulla. Valintakokeessa painotetaan päätöksentekotaitoja, kieli- ja viestintätaitoja, matemaattisia taitoja ja eettisiä taitoja. Uplus yksityisopetuksen opettajat auttavat vuosittain satoja oppilaita erityisesti matematiikassa ja kielissä.

Uplus Yksityisopetus on vaihtoehto sinulle, joka haluat oikeasti panostaa ja saada parhaat edellytykset onnistua valintakokeessa. Uplus yksityisopetuksessa et kilpaile opettajan huomiosta, etkä joudu sovittamaan aikataulujasi tiukan kurssiohjelman mukaan. Yksityisopetus sopii myös erinomaisesti täydentäväksi opetukseksi perinteiselle valmennuskurssille osallistuvalle. 

Oppilaslähtöistä opetusta

Yksityisopetuksessa saat henkilökohtaisen opettajan, jonka kanssa opinnot etenevät juuri sinun tarpeittesi mukaan siellä missä ja silloin kun sinä haluat.

Yksityisopetuksessa keskitytään niihin asioihin, joissa tarvitset eniten apua, etkä joudu murehtimaan edetäänkö luokassa liian nopeasti tai liian hitaasti. Voit tilata opetusta kaikissa valintakokeen eri oppiaineissa tai esimerkiksi vain matematiikkaan tai englantiin. Sinä päätät. Yksityisopetus on räätälöity juuri sinun tarpeitesi pohjalta.

Yksityisopetuksessa on helppo myös seurata kehitystäLaaditte opettajanne kanssa tavoitteet opetukselle ja kehitystä seurataan jokaisen oppitunnin jälkeen. 

Opetusratkaisut

  • Tehokertaus: Tarvitsetko vielä viimeisen läpikäynnin ennen koetta? Tehokertauksessa tapaatte neljänä iltana ja käytte läpi niitä osa-alueita joita haluat vielä hioa ennen pääsykoetta. Opetus tapahtuu siellä missä toivot, kotonasi, kirjastossa tai opettajan luona.

  • Tulosvalmennus: Kymmenen viikon intensiivisen opetuksen aikana kehityt aloittelijasta asiantuntijaksi. Laaditte opettajasi kanssa tavoitteet ja lukusuunnitelman, käytte läpi kaikki kokeeseen liittyvät osa-alueet ja tehtävät ja harjoittelette edellisten vuosien kokeilla. Tapaa opettajaasi siellä missä sinulle sopii, silloin kun sinulle sopii.

  • Supervalmennus on kattavin vaihtoehto valmistautuessasi pääsykokeisiin. Paketti sisältää 40 oppituntia, jotka voit käyttää juuri silloin kun sinulle sopii. Tapaa opettajaasi kerran viikossa, joka toinen viikko tai vaikka päivittäin ennen koetta.

Edellä mainittujen pakettiratkaisujen lisäksi, voit osallistua yksittäisille oppitunneille.  Yksittäiset oppitunnit sopivat tilanteisiin, jolloin haluat esimerkiksi pikaisen tehokertauksen ennen koetta. Ne ovat täydellinen ratkaisu myös niissä tilanteissa kun et vielä halua sitoutua oppituntipakettiin.

Uplussan yksityisopetus on mahdollista saada myös poistumatta kotoa tai ilman, että kukaan tulee kotiisi. Verkko-opetuksessa oppilas tapaa opettajansa videoneuvotteluyhteyden välityksellä.

Hakeminen

Valmennukseen voi hakeutua Uplussan kotisivujen kautta.

Kustannukset

  • Tehokertaus 549€ (tai maksa kahdessa erässä 274,50€/erä). 
  • Tulosvalmennus 978€ (tai maksa kolmessa erässä 326€/erä). 
  • Supervalmennus 1796€ (tai maksa neljässä erässä 449€/erä). 
  • Yksittäiset oppitunnit 64,90€/oppitunti.

Osallistujakokemuksia

Hannan opiskelutarina

Hannan opiskelutarina

Lue lisää Uplus Yksityisopetus

Lue, miten Hanna otti yksityisopetusta pärjätäkseen AMK:n valintakokeissa ja nappasi toivomansa opiskelupaikan ensi yrittämällä.


Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja Uplus Yksityisopetuksesta? Täytä yhteystietosi, kirjoita kysymyksesi ja kerro mahdollisimman tarkasti, millaista lisätietoa tarvitset. Yhteydenottosi lähetetään suoraan Uplussalle.

Uplus Yksityisopetus

Uplus – parempaa koulumenestystä yksityisopetuksen avulla

Uplus on koulutusalan yritys, joka tarjoaa yksityisopetusta koko maassa alakoulusta lukioon ja korkeakoulujen pääsykokeisiin. Uplussan huolellisesti valitut tuutorit antavat opetusta valitsemassasi paikassa juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, yhdessä asetetuista tavoitteista tinkimättä. Opinnoissa menestymisen reseptihän on loppujen lopuksi yksinkertainen: pitää...


Lue lisää oppilaitoksesta Uplus Yksityisopetus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Uplus Yksityisopetus

Yliopistonkatu 36a A 3
20100 Turku

 Näytä puhelinnumero
uplus.fi


Tilaa lisätietoa

Haluatko lisätietoja Uplus Yksityisopetuksesta? Täytä yhteystietosi, kirjoita kysymyksesi ja kerro mahdollisimman tarkasti, millaista lisätietoa tarvitset. Yhteydenottosi lähetetään suoraan Uplussalle.

Minuun voi olla yhteydessä puhelimitse
klo 8-10
klo 10-12
klo 12-14
klo 14-16
klo 16-18