Sivuston käyttötapa: Mobiili

Äidinkielen abikurssi

Eezy Valmennuskeskus
Yhteenveto
Joustava
suomi
Joustava
   
Etätoteutus
Verkossa
Valmennuskurssit

Äidinkielen abikurssi

Äidinkieli on ainoa aine, jonka kirjoittaminen on pakollista yo-kirjoituksissa – varmista menestyminen valmennuskurssin avulla

Kielioppi, tekstintuottaminen, luetun ymmärtäminen ja lukutaito. Näiden kaikkien osa-alueiden hallintaa tarvitset äidinkielen yo-kokeessa, joten jos yksikin osio vaatii vielä hiomista, saat siihen apua äidinkielen valmennuskurssilta. Mikäli havittelet opiskelupaikkaa todistusvalinnassa, sinun on panostettava hyvään äidinkielen arvosanaan – olitpa sitten ensikertalainen tai korottaja! Hyvästä äidinkielen arvosanasta saa todistusvalinnassa paljon pisteitä, jos haaveissasi on esimerkiksi oikeustieteellisen tai arkkitehdin jatko-opinnot.

Äidinkielen abikurssi on suunniteltu valmentamaan juuri yo-koetta varten ja kurssilla saatkin ohjeet hyvän kirjoitelman tekemiseen ja harjoittelet luku- sekä kirjoitustaitoa opettajan tarkistamien tehtävien avulla. Voit myös kysyä apua opettajalta kysymyspalstan kautta.

Eezy Valmennuskeskus valmentaa vuosittain yli 10 000 opiskelijaa yo-kokeisiin sekä eri alojen pääsykokeisiin, joten siellä todellakin tiedetään miten toimivat ja tehokkaat valmennuskurssit järjestetään. Valmennuskurssilla hiot taitosi ja oppisi niin hyväksi, että yo-kokeessa loistat kuin timantti, eikä epävarmuudesta ole tietoakaan.

”Erittäin hyvä kurssi ja lukutaidon pisteeni nousivat alustavien mukaan melkein 20 pisteellä edellisestä kirjoituskerrasta! Selkeitä tuloksia. Tehtävistä saatu palaute oli rakentavaa, kannustavaa ja todella kehittävää. Erityisesti pidin siitä, että jopa huonoista teksteistä löydettiin positiivisia ajatuksia ja että palaute oli kehittävässä muodossa eikä liiallisena kritiikkinä.”

– Valmennuskeskuksen äidinkielen kurssilainen keväällä 2021  

Äidinkielen abikurssin sisältö

  • Ohjeita hyvien ja yo-vaatimusten mukaisten tekstien tuottamiseen
  • 8 palautettavaa ja opettajan kommentoimaa lukutaidon tehtävää
  • 2 palautettavaa ja opettajan kommentoimaa kirjoitustaidon tehtävää

Lisätietoja äidinkielen yo-kirjoituksista saat Eezy valmennuskeskuksen sivuilta.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Äidinkielen abikurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Eezy Valmennuskeskus


Miksi Eezy Valmennuskeskuksen kurssille?

Eezy Valmennuskeskus Oy järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Eezy Valmennuskeskus Oy on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskurssien...


Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eezy Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Äidinkielen abikurssi täytä seuraavat tiedot: