Valmennuskurssit

AMK humanistisen alan ja kasvatusalan valmennuskurssi

Pituus
Useita vaihtoehtoja
Pituus
Useita vaihtoehtoja
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

AMK humanistisen alan ja kasvatusalan valmennuskurssi

AMK humanistisen alan ja kasvatusalan valmennuskurssi

Löysitkö unelmiesi opiskelupaikan humanistiselta tai kasvatusalalta, mutta pääsykokeet tuottavat päänvaivaa?

Eezy Valmennuskeskuksen valmennuskursseilta saat kaiken avun – ja enemmänkin, mitä tarvitset onnistuaksesi humanistisen alan ja kasvatusalan AMK-valintakokeessa. Yrityksellä on pisin kokemus valmennuskurssien järjestämisestä – lähes 50 vuotta, joten siellä todellakin tiedetään, miten toimivat ja tehokkaat valmennuskurssit järjestetään.  

AMK-valintakokeessa menestyminen vaatii muun muassa eettisiä taitoja, kykyä päätöksentekoon, tunneälytaitoja ja aineistojen tulkitsemista sekä suomeksi että englanniksi. Näitä kaikkia opiskellaan tehokkaasti valmennuskursseilla ja opetuksen lisäksi pääset myös tekemään harjoituskokeita sekä tehtäviä ja opiskelemaan opetusvideoiden avulla. Ennen kaikkea kurssin tarkoitus on vahvistaa itsevarmuuttasi pääsykokeen suhteen, jotta koepäivänä epävarmuus on poissa ja loistat kuin timantti!

Voit itse päättää sopiiko sinulle parhaiten lähiopetus, etäopetus vai itseopiskelumateriaali. Eezy Valmennuskeskuksen kursseilla opiskelijoilla on aina mahdollisuus kysyä apua opettajilta, mikä onkin saanut paljon kiitosta kurssilaisilta. Laadukkaan opetusmateriaalin lisäksi kurssien tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Tämä onkin yksi syy, miksi vuonna 2021 juuri Eezy Valmennuskeskuksen kursseilta pääsi eniten opiskelijoita haluamiinsa ammattikorkeakouluihin.

Humanistisen ja kasvatusalan kurssit:

Lähiopetuskurssit: Lähiluentoja Helsingissä arki-iltaisin ja aamuisin, jonka lisäksi kattava materiaali- ja tehtäväpaketti. Kurssit alkavat syyskuussa.

Online-kurssit koko Suomessa: Etäluentoja arki-iltaisin ja aamuisin, jonka lisäksi kattava materiaali- ja tehtäväpaketti. Etäopetus alkaa elo-syyskuussa.

Kotikurssi: Itseopiskelukurssi, jossa tehtävien ja harjoituskokeiden lisäksi myös iso määrä opetusvideoita.

Nettikurssi: Itseopiskelukurssi, jonka voit aloittaa koska vaan ja voit opiskella itsenäisesti opetusmateriaalin avulla.

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisista suosittelisi Eezy Valmennuskeskuksen kurssia kaverilleen ja lisäksi yrityksen sisäänpääsytilastot ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuonna 2021 valmennuskursseilta pääsi peräti 850 opiskelijaa haluamaansa ammattikorkeakouluun, mikä on enemmän kuin kellään muulla toimijalla! 

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta AMK humanistisen alan ja kasvatusalan valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Eezy Valmennuskeskus
Maistraatinportti 1
00240 Helsinki

Jopa 60 % valintakoepaikoista Valmennuskeskuksen kurssilaisille

Eezy Valmennuskeskus on Suomen kokenein ja laadukkain valmennuskurssien järjestäjä jo 50 vuoden kokemuksella. Valmennuskeskus valmentaa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen valintakokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin. Valmennuskurssilla saat täsmävalmennuksen valintakokeeseen. Kurssilla opiskellaan valintakoekirjallisuus, vastaustekniikka sekä harjoitellaan koetilanne etukäteen useaan kertaan. Jo kymmenet tuhannet opiskelijat ovat...

Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu