Sivuston käyttötapa: Mobiili

AMK humanistisen alan ja kasvatusalan valmennuskurssi

Eezy Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Lähiopetus
Helsinki, Tampere, Turku, Verkossa
Valmennuskurssit

Video

AMK humanistisen alan ja kasvatusalan valmennuskurssi

AMK humanistisen alan ja kasvatusalan valmennuskurssi

Löysitkö unelmiesi opiskelupaikan humanistiselta tai kasvatusalalta, mutta pääsykokeet tuottavat päänvaivaa?

Eezy Valmennuskeskuksen valmennuskursseilta saat kaiken avun – ja enemmänkin, mitä tarvitset onnistuaksesi humanistisen alan ja kasvatusalan AMK-valintakokeessa. Yrityksellä on pisin kokemus valmennuskurssien järjestämisestä – lähes 50 vuotta, joten siellä todellakin tiedetään, miten toimivat ja tehokkaat valmennuskurssit järjestetään.  

AMK-valintakokeessa menestyminen vaatii muun muassa eettisiä taitoja, kykyä päätöksentekoon, tunneälytaitoja ja aineistojen tulkitsemista sekä suomeksi että englanniksi. Näitä kaikkia opiskellaan tehokkaasti valmennuskursseilla ja opetuksen lisäksi pääset myös tekemään harjoituskokeita sekä tehtäviä ja opiskelemaan opetusvideoiden avulla. Ennen kaikkea kurssin tarkoitus on vahvistaa itsevarmuuttasi pääsykokeen suhteen, jotta koepäivänä epävarmuus on poissa ja loistat kuin timantti!

Voit itse päättää sopiiko sinulle parhaiten lähiopetus, etäopetus vai itseopiskelumateriaali. Eezy Valmennuskeskuksen kursseilla opiskelijoilla on aina mahdollisuus kysyä apua opettajilta, mikä onkin saanut paljon kiitosta kurssilaisilta. Laadukkaan opetusmateriaalin lisäksi kurssien tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Tämä onkin yksi syy, miksi vuonna 2021 juuri Eezy Valmennuskeskuksen kursseilta pääsi eniten opiskelijoita haluamiinsa ammattikorkeakouluihin.

Humanistisen ja kasvatusalan kurssit:

Lähiopetuskurssit: Lähiluentoja Helsingissä arki-iltaisin ja aamuisin, jonka lisäksi kattava materiaali- ja tehtäväpaketti. Kurssit alkavat syyskuussa.

Online-kurssit koko Suomessa: Etäluentoja arki-iltaisin ja aamuisin, jonka lisäksi kattava materiaali- ja tehtäväpaketti. Etäopetus alkaa elo-syyskuussa.

Kotikurssi: Itseopiskelukurssi, jossa tehtävien ja harjoituskokeiden lisäksi myös iso määrä opetusvideoita.

Nettikurssi: Itseopiskelukurssi, jonka voit aloittaa koska vaan ja voit opiskella itsenäisesti opetusmateriaalin avulla.

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisista suosittelisi Eezy Valmennuskeskuksen kurssia kaverilleen ja lisäksi yrityksen sisäänpääsytilastot ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuonna 2021 valmennuskursseilta pääsi peräti 850 opiskelijaa haluamaansa ammattikorkeakouluun, mikä on enemmän kuin kellään muulla toimijalla! 

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta AMK humanistisen alan ja kasvatusalan valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Eezy Valmennuskeskus


Miksi Eezy Valmennuskeskuksen kurssille?

Eezy Valmennuskeskus Oy järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Eezy Valmennuskeskus Oy on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskurssien...


Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eezy Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta AMK humanistisen alan ja kasvatusalan valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: